MónTerrassa
Fundació “la Caixa” i Creu Roja s’alien per ajudar la gent gran durant el confinament
  • CA
Voluntaris de Creu Roja repartint els productes de primera necessitat
Voluntaris de Creu Roja repartint els productes de primera necessitat | La Caixa

!--akiadsense-->

La Fundaci?ó “la Caixa” i la Creu Roja a Catalunya impulsen una aliança per ajudar a les persones grans durant el confinament. Davant l’emergència sociosanitària derivada del coronavirus, les dues entitats reforcen el seu compromís amb les persones grans més vulnerables i, en el marc del Pla Creu Roja Respon, destinen 250.000 euros per cobrir les seves necessitats bàsiques repartint 2.500 lots de productes.

Les accions conjuntes es centraran en el repartiment domiciliari dels productes de primera necessitat; l’acompanyament telefònic a les persones grans i les seves persones cuidadores, amb especial atenció als familiars de persones malaltes en estat crític o difuntes durant el període de confinament. Per fer front a l’impacte emocional, crearan un seguit de recomanacions adreçades a la població en general per fer front al dol.

“Des dels seus orígens, la Fundació ”la Caixa” ha posat el focus en el benestar de la gent gran. Per això, en aquests moments difícils, en què la pandèmia els fa especialment vulnerables, volem donar-los la mà per ajudar-los a superar una crisi que ens posa a prova a tots com a societat”, ha destacat el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé. “El mandat humanitari de la Creu Roja, davant una emergència, ens fa prioritzar accions pal·liatives per a les persones que es troben en major risc de vulnerabilitat, com és el cas de les persones grans en aquesta crisi provocada pel coronavirus. Aquesta acció amb la Fundació “la Caixa” ens ajudarà a garantir el dret a l’accés a l’alimentació de la gent gran”, ha ressaltat el president de la Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa