MónTerrassa
[FOTOS] Carrefour inaugura l’hipermercat de Terrassa Montserrat
  • CA
Carrefour ha incorporat elements propis de Terrassa en la façana | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

L’hipermercat Terrassa Montserrat ha obert les seves portes com Carrefour aquest dijous, dia 23 de febrer. L’acte d’inauguració va tenir lloc dimecres a les instal·lacions del nou centre, i va comptar amb l’assistència de Jordi Ballart i Pastor, alcalde de l’ajuntament de Terrassa i Jesús Inarejos, director regional de Carrefour, així com una nodrida representació del teixit empresarial i social de la localitat catalana. La companyia ha realitzat durant dues setmanes la reforma del centre per adequar l’oferta comercial i de serveis Carrefour als clients de Terrassa.

Jordi Ballart i altres autoritats, en l’acte inaugural de l’hipermercat | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Carrefour ha mantingut l’ocupació de les 107 persones que conformen la plantilla de l’hipermercat (abans Eroski) i a més ha creat 52 nous llocs de treball per reforçar el servei en caixes, reposició, venda assistida en peixateria, carnisseria i pastisseria/fleca i seccions com a joguines, electrònica, electrodomèstics i tèxtil.

L’empresa ha dut a terme l’adaptació de l’hipermercat de Terrassa per incorporar les seccions tradicionals que la companyia ofereix en el seu concepte al costat de nous serveis i models comercials que caracteritzen l’oferta de l’empresa de distribució.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa