MónTerrassa
[FOTOS] Acció unitària de les PAH a la seu del BBVA a Terrassa

!--akiadsense-->

La PAH s’ha mobilitzat avui a la seu del BBVA | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Aquest dimecres, desenes de persones vestides amb la samarreta de color verd -símbol de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca– amb pancartes i timbals s’han presentat a les portes de la seu del BBVA a Terrassa, a la plaça Ricard Camí, amb un objectiu clar: denunciar el Departament de Política Social d’Habitatge d’aquesta entitat i reanomenar-la “Departament de Desnonaments”.

L’acció ha estat contundent i unitària, ja que ha comptat amb la participació directa no només de la PAH Terrassa sinó també de membres de la PAH Barcelona i PAH Badalona, a més del suport a través de les xarxes socials de totes les pahs catalanes i algunes com l’Andalusa o d’altres accions simultànies en oficines del BBVA com a Lleida. I és que segons denuncien, el 15% de les famílies afectades per execucions hipotecàries o ordres de desnonaments -com han mostrat en una llista de noms que volien lliurar als responsables del Departament i pels quals demanen una solució per escrit- tenen la hipoteca amb el BBVA.

La seu de Terrassa ha quedat ràpidament empaperada amb cartells que resaven: “Fins aquí hem arribat. Volem solucions ja!”. La plataforma recorda que el BBVA va comprar Catalunya Caixa per poc més 1.000 milions d’euros quan aquesta va ser rescatada amb diners públics per 12.000 milions d’euros. Per aquest motiu consideren indecent que el departament de Política Social l’únic que faci sigui “allargar l’agonia de les famílies” sense oferir “una solució real i digne”.

Nou comentari

Comparteix