MónTerrassa
Forns i fleques de Terrassa tallen pa solidari amb La Marató

Des del passat 9 de desembre i fins aquest diumenge, el Gremi de Flequers i Pastissers –que aplega 20 obradors artesans de Terrassa i comarca que representen prop de 200 punts de venta- ha posat en marxa la campanya solidària “Tallem pel Virus” de manera que els establiments agremiats destinaran una part de recaptació a La Marató de TV3. Enguany l’objectiu de La Marató és sensibilitzar i divulgar sobre la Covid-19 i sumar recursos que permetin avançar en la recerca que millori la qualitat i l’esperança de vida de les persones afectades per aquesta malaltia de gran abast. En aquesta situació d’excepcionalitat sanitària, el Gremi ha volgut aportar el seu granet de sorra i, amb aquesta iniciativa, preveu fer una contribució total de 3.000 euros.

El Gremi exposa que pel sector ha estat un any amb moltes dificultats. Afirmen que el tancament de les zones de degustació, ha implicat una caiguda de la facturació de prop del 60%, ja que el 90% dels establiments agremiats complementen la venda de productes de fleca i pastisseria amb espais de degustació dins de la botiga.

Malgrat això, a banda de promoure la campanya “Tallem pel Virus”, el Gremi ha continuat la col·laboració amb Càrites, amb la donació durant aquest 2020 de prop de dues tones de productes de pa, brioxeria i d’altres especialitats. Aquesta iniciativa es va posar en marxa a finals de 2013 i ha permès que, fins a la data, s’hagin repartit entre les famílies amb situació de vulnerabilitat prop de 14 tones d’aquest producte de primera necessitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa