MónTerrassa
Foment de Terrassa ha atès més de 9.000 persones fins al juny de 2022
  • CA

Foment de Terrassa ha atès més de 9.000 persones en el primer semestre d’aquest 2022. Aquesta és una de les dades que l’organització ha recollit el seu informe d’activitat. Les dades han estat obtingudes a través de l’explotació de l’aplicatiu de gestió global i centralitzada SPIN, i Món Terrassa hi ha tingut accés.

En el marc dels diferents serveis i projectes d’ocupació, empresa i formació, Foment de Terrassa S.A ha atès a 9.271 persones al llarg del primer semestre de l’any 2022 i s’han donat d’alta al servei per primera vegada 780 persones noves. No totes les 9 mil persones que s’han presentat a Foment buscaven feina o necessitaven un assessorament especial. Han estat 1.739 persones les que han rebut una orientació laboral específica, generant un volum de 4.068 actuacions individuals de diagnòstic d’ocupabilitat i de disseny de plans personalitzats de desenvolupament competencial i/o de recerca de feina.

Més de 250 empreses noves donades d’alta

A més del tracte individual amb persones sol·licitants de feina, Foment també ha potenciat la relació amb organitzacions empresarials. Especialment potenciant i buscant nous aliats en la generació d’ocupació a la ciutat. Així, durant el primer semestre s’han donat d’alta al servei un total de 256 empreses noves i han col·laborat de forma directa, en el marc dels diferents serveis i projectes, més de 581 empreses. L’equip tècnic del servei ha realitzat més de 885 assessoraments personalitzats a 459 empreses diferents i s’han organitzat 10 xerrades professionals a càrrec de diferents empreses del territori.

Quant als projectes de qualificació professional, s’han portat a terme 31 accions de formació per l’ocupació, on s’han format 442 persones i s’han impartit 9.490 hores de formació. Atenent les demandades específiques de les empreses, s’han dissenyat, implementat i avaluat 3 projectes de formació a mida, en els quals s’han format 44 persones. Finalment, a través dels diferents projectes d’experienciació (PPOO), han estat contractades un total de 140 persones.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa