MónTerrassa
Floristes de Terrassa fan campanya per un Sant Valentí ple de flors
  • CA

La Unió de Floristes de Terrassa ha iniciat una campanya per fer de Sant Valentí una jornada plena de flors. La iniciativa, que ve acompanyada d’un gran sorteig, començarà aquest pròxim dilluns, 7 de febrer, i s’allargarà fins al dia senyalat, el 14 de febrer. L’objectiu és estimular les vendes de flors i plantes pel Dia dels Enamorats -segons la tradició anglosaxona- i que a casa nostra no acaba de trobar una adhesió popular.

Des del Gremi reconeixen que “ara feia molts anys que havíem deixar de promoure el regalar flors per Sant Valentí i ens havíem focalitzat només en la diada de Sant Jordi i per la Fira Modernista”, però que consideren que “després dels dos anys de Covid-19, amb tot l’impacte que ha suposat a les empreses del nostre sector i les conseqüències dels confinaments a nivell social, vam creure oportú aprofitar la data del 14 de febrer per incidir en la força, el missatge i els valors que expressa un regal viu com són les flors i les plantes”, ha subratllat el president de la Unió de Floristes, Carles Clapés.

La campanya es dura a terme a les floristeries agremiades i ve acompanyada per un sorteig de regal per aquells que hagin comprat flors i plantes durant els dies marcats: un sorteig d’un sopar per a dues persones i dues entrades per a l’espectacle de David Guapo #quenonosfrunjanlafiesta2, a la Factoria Cultural de Terrassa, el pròxim 18 de març. Un cop finalitzada la campanya, la Unió de Floristes recollirà totes les butlletes de les floristeries agremiades i farà l’extracció de la papereta guanyadora davant de públic a la seu de la patronal Cecot, donant a conèixer en aquell mateix moment el/la guanyador/a del sorteig.

En els darrers anys, han estat molts els gremis i sectors que han aprofitat el dia de Sant Valentí per introduir campanyes per incentivar la compra. Paquets turístics, roba i complements, gastronomia, joieria, etcètera, han vist una bona manera i excusa de poder oferir descomptes i preus especials aprofitant que cada vegada més -sobretot entre la gent més jove- aquesta festivitat es fa més present.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa