MónTerrassa
Els flequers de Terrassa celebren el Dia del Pa amb “molta incertesa”
  • CA

El 16 d’octubre se celebra a nivell mundial el Dia del Pa, una Diada pensada per difondre i promoure la cultura del pa, com a aliment enriquidor de qualsevol menjar saludable i com a part indispensable d’una dieta saludable. Enguany la Diada s’entoma des del Gremi de Flequers i Forners de Terrassa i comarca amb “molta incertesa i preocupació” per l’evolució de la pandèmia i l’entrada en vigor de noves mesures restrictives per reduir els contagis. Aquestes mesures impediran dur a terme les activitats que s’havien programat.

Tanmateix es vol aprofitar la jornada per posar en valor el pa i destacar la importància d’incloure aquest aliment a la nostra dieta per mantenir un estil de vida saludable, aprofitant les seves múltiples propietats nutricionals, els seus beneficis per a la salut, les seves propietats com l’aportació d’energia o la seva ajuda a la prevenció de determinades malalties. “És un bon dia per prendre consciència de la importància d’aquest aliment i rendir un tribut al pa adquirint-lo a les fleques de la nostra ciutat com a garantia de qualitat”, afirmen.

Des del Gremi, que aplega vint obradors artesans de Terrassa i comarca, es vol recordar que el pa cal comprar-lo a la fleca, on es segueixen els corresponents processos i mesures sanitàries, en detriment d’adquirir-lo a qualsevol lloc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa