MónTerrassa
La firma de disseny Kvik busca expandir-se al Vallès Occidental
  • CA

La firma danesa Kvik, especialitzada en cuines, banys i armaris de disseny, posa el focus al Vallès Occidental per continuar amb la seva expansió a Catalunya. La marca vol continuar expandint-se al territori català, on va aterrar per primer cop fa 15 anys, i busca franquiciats a la comarca per sumar noves botigues a les tres que la firma ja té consolidades a Barcelona: Kvik Hospitalet, Kvik Barcelona Balmes i Kvik Barcelona Sant Joan.

Agnese de Luca, nova Country Manager de Kvik per a l’Estat espanyol, és qui lidera el procés d’expansió de la companyia i assegura que el Vallès Occidental és una zona estratègica pel perfil de client que hi resideix: “Volem apropar la nostra proposta de marca a aquesta zona perquè és un públic amb gran sensibilitat cap al disseny, que el valora i el gaudeix. Per això, considerem que el Vallès és una de les àrees clau per continuar la nostra expansió. El nostre objectiu és millorar la vida de les persones a través del disseny i volem estar més a prop seu”, afirma.

Kvik

Una desena de botigues a l’Estat espanyol

El sector de la decoració i les reformes ha experimentat un creixement sense precedents i les cuines han adquirit un gran protagonisme, convertint-se en el cor de les llars. Actualment, compta amb 10 botigues: quatre a Madrid, tres a Barcelona, una a València, una a Bilbao i una a Marbella. A més de la recerca al Vallès Occidental, Kvik es troba en cerca activa de nous franquiciats a Madrid, Sevilla, Saragossa, Vigo, La Corunya, Palma de Mallorca i Múrcia.

Kvik Copenhague

La clau de l’èxit de Kvik

De Luca afegeix que aquest èxit rau en l’acompanyament que reben els franquiciats des de l’oficina central: “Els nostres franquiciats funcionen com una empresa independent que gaudeix d’una enorme llibertat, però també tenen una gran seguretat gràcies al suport de Kvik. Així es poden centrar en els clients perquè l’oficina central s’ocupa de la resta: màrqueting, logística, desenvolupament, formació continuada, etc. Tenen tot el nostre suport, especialment durant la fase de posada en marxa”, conclou.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Solc a novembre 16, 2022 | 16:08
    Solc novembre 16, 2022 | 16:08
    Una empresa danesa que no t'atén ni pensa fer- ho en català. Només en espanyol. A Dinamarca només deuen atendre en anglès, suposo. Que vagin a pastar fang.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa