MónTerrassa
Feina i formació per a 300 persones dins de “Treball als barris”
  • CA
Participants al programa Treball als barris | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

Aquest dilluns ha tingut lloc l’acte de cloenda del projecte “Treball als barris”, que s’ha celebrat a la sala d’actes del Centre Cívic Montserrat Roig, amb la participació del tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació de l’Ajuntament de Terrassa, Manuel Giménez.

Subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), es ve desenvolupant a la ciutat des de l’any 2004 i es presenta com un recurs per donar suport de manera prioritària als barris i a les àrees urbanes que, per les seves característiques, requereixen d’una atenció especial de l’administració per millorar-les des del punt de vista ocupacional. El seu objectiu és estimular la creació d’activitat econòmica i la generació d’ocupació per desenvolupar un entorn socioeconòmic que millori la qualitat de vida de les persones que hi resideixen.

Durant el 2018, el projecte ha comptat amb 336 persones participants en els diferents programes proposats que es desenvolupen al Districte 2 i al barri de la Maurina. Aquests programes han estat: Programes específics de caràcter experimental i innovador per afavorir la inserció sociolaboral de col·lectius amb dificultats d’inserció; Programes de Qualificació Professional: Neteja d’espais oberts i instal·lacions industrials i Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals; Programes mixtos de formació i treball: Casa d’Oficis “Treballem pel barri i des del barri”; Programes d’experienciació laboral; i Programes de desenvolupament local.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa