MónTerrassa
Esteticistes reclamen mobilitat entre municipis per clients amb tractaments periòdics
  • CA

El Gremi de Professionals de la Imatge de Catalunya, integrat a la patronal Cecot de Terrassa, s’ha dirigit per carta al Conseller d’Empresa, Ramon Tremosa, a la Consellera de Salut, Alba Vergés i al Conseller d’Interior, Miquel Sàmper, per traslladar-los com els està afectant la mesura presa per reduir els contagis de la COVID-19 de mobilitat limitada al perímetre municipal tant a nivell centres d’estètica, com a nivell d’usuaris, tot i considerar-se una activitat de caràcter essencial.

El sector ofereix determinats serveis equiparables a l’àmbit parasanitari que es presten per la via del tractament, amb una periodicitat preestablerta. El confinament perimetral municipal està impedint poder oferir aquests tractaments als usuaris que provenen d’altres municipis i per poder donar continuïtat a aquests tractaments i garantir-ne la seva efectivitat, el GPIC ha sol·licitat a Tremosa que es permetin els desplaçaments a d’altres municipis per a l’adquisició de productes i serveis de caràcter essencial.

A Catalunya hi ha més de 3.000 centres d’estètica professional que donen feina a unes 10.000 persones, la major part d’aquestes persones treballadores son dones. Posant per davant que l’interès general passa per evitar la propagació del virus, des del GPIC es vol fer patent que l’activitat d’estètica, a l’igual que les perruqueries, o els dentistes, estan seguint escrupolosament les normes de protecció i higiene per prevenir el contagi de la COVID-19 i han fet una forta inversió per garantir la seguretat, tant dels seus treballadors i treballadores, com de la clientela.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa