MónTerrassa
Nou establiment de menjar ràpid a Terrassa: Chicken Time
  • CA

Aquest divendres, 1 d’octubre, obre les portes oficialment el restaurant de menjar ràpid Chicken Time a Terrassa. En els últims dies ja es podia veure moviment a dins però no és fins avui que inauguren, i ho fan amb diverses ofertes, per captar l’atenció dels clients. L’establiment es troba ubicat al carrer Mosterol, a tocar de la plaça Vella, en un local que ja ha acollit diversos negocis de gastronomia -no de menjar ràpid sinó de forquilla i ganivet-, cap d’ells obtenint massa bons resultats. L’oferta que ofereix aquesta empresa, que obre el seu primer bar a la nostra ciutat, és com ja indica el nom basada en el pollastre. Això sí, en totes les seves varietats: hamburgueses, rolls, amanides i entrepans. També té menú infantil. El local compta amb diverses taules al seu interior i hi ha servei a domicili a través de dues plataformes de repartiment.

No és l’únic establiment de “menjar ràpid” que ha entrat en funcionament en els darrers temps en pocs metres de distància. I és que ben aviat, al carrer Cremat veurà aparèixer Farina di Taglio, en aquest cas, es tracta d’un establiment dedicat exclusivament a la pizza, en totes les seves varietats d’ingredients possibles. Una aposta per la pizza tradicional feta a la manera italiana, però pensada perquè els clients -tot i disposar de diverses taules al seu interior- puguin agafar el tall o talls que més els vingui de gust i puguin endur-se-la.

Tampoc és l’únic establiment que aposta per tenir el pollastre com a eix central. La proliferació de rostisseries a tots els barris de Terrassa és un fet palpable. Alguns es dediquen només a vendre pollastres a l’ast, però la gran majoria aprofiten per ampliar el negoci i oferir tota mena de plats per emportar, ja siguin racions de fideuà, paella, mandonguilles, com acompanyaments diversos.

Nou restaurant al carrer Cremat | M.D.B.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa