MónTerrassa
Esmasshopping, una app de consum solidari, ja és activa a Terrassa
Equip creador de l’app Esmasshopping | dECOmunicacio

!--akiadsense-->

Esmasshopping, la primera xarxa social especialitzada en consum que permet establir un nou canal de comunicació entre negocis locals, consumidors i col·lectius arriba a Terrassa i Badalona, després del bon funcionament que està tenint a Sabadell. Per mitjà de la seva app, el consumidor obté informació sobre el descompte màxim, així com d’altres incentius d’estalvi als quals té dret a percebre dels negocis i comerços que té a prop seu, en funció del que vol comprar i del seu perfil.

La nova plataforma informa al consumidor com pot estalviar en cada negoci adherit a la xarxa social. “Tots hi guanyen. El consumidor estalvia en les seves compres recurrents o pot transformar el descompte en una micordonació a una ONG, els negocis guanyen visibilitat i més clients, els col·lectius (clubs esportius, associacions, AMPA, etc.) aconsegueixen descomptes per als seus socis i les ONG subscrites obtenen finançament extra i que es coneguin els seus projectes”, detalla el CEO d’Esmasshopping, Toni Bosch.

Quan el consumidor es dóna d’alta a Esmasshopping, l’app el geolocalitza i li mostra la seva capacitat d’estalvi en cada establiment proper. Només ha d’indicar el producte o servei que necessita (roba, calçat, estètica, immobiliària, advocats…) a la pantalla del seu mòbil abans d’anar a comprar per tal d’obtenir-ne la informació. L’objectiu d’aquesta nova iniciativa és promoure el màxim estalvi individual i, alhora, afavorir el bé comú. De seguida, obtindrà una informació sempre actualitzada a la qual, fins avui, no hi tenia accés: quin és el màxim descompte al que hi té dret d’un producte o servei que vol adquirir en comerços propers de Terrassa, Badalona i Sabadell. Amb aquest sistema, el client s’oblidarà per sempre més de gestionar el bombardeig d’ofertes i descomptes al seu correu electrònic i ni tan sols li caldran targes físiques de fidelització, ja que l’app unifica tota la informació.

Nou comentari

Comparteix