MónTerrassa
Escodi impulsa un cicle formatius per a comerços davant la “nova normalitat”
  • CA

Escodi, Escola Superior de Comerç i Distribució de Catalunya, adscrita a la Universitat de Barcelona, posa en marxa a partir del 30 de setembre un cicle de sessions formatives adreçades als responsables del comerç de proximitat. En format online, els #EscodiTrends seran impartits per professionals en actiu que són membres de l’equip docent d’Escodi. Les sessions d’una hora i mitja de durada i que es portaran a terme de 15 a 16.30 hores de la tarda, tenen per objectiu facilitar estratègies, eines i coneixements als responsables del retail de proximitat per afrontar amb més garanties la situació de “nova normalitat”.

El cicle d’#EscodiTrends està disponible a la web d’Escodi (www.escodi.com), amb informació detallada del contingut i els objectius de cada una de les sessions i amb els formularis per inscriure’s a cada una d’elles. Els #EscodiTrends tenen un preu unitari de 25 euros gràcies al patrocini de diverses marques de retail que contribueixen així a fomentar la formació dels responsables d’establiments comercial perquè aquests coneguin de la mà dels professionals les eines i les pràctiques amb més èxit per afrontar els canvis accelerats que està vivint el sector.

A més dels #EscodiTrends, Escodi ha programat dos cursos d’especialització, en format online, “El nou Process Management per al retail” i “KPI’s i OKR’s, gestiona’ls amb excel” que ja han obert el seu període d’inscripció d’alumnes i amb continguts elaborats per donar respostes a les noves necessitats del sector.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa