MónTerrassa
Enginyers Industrials de Catalunya s’adhereixen a la Cecot
  • CA

Enginyera Industrials de Catalunya -Associació i Col·legi- (EIC) s’ha adherit a la patronal Cecot. El president de la Delegació del Vallès d’EIC, German Palacín, i el secretari general de la patronal, Oriol Alba, han signat un conveni de col·laboració a través del qual els professionals i empreses d’enginyeria industrials col·legiats o associats tindran a la seva disposició els serveis empresarials que presta la Cecot.

“Aquest acord és possible perquè coincidim en l’objectiu de defensar els interessos empresarials”, ha afirmat Alba. “En el cas de la Delegació del Vallès d’EIC, aquesta defensa està més centrada en empreses i professionals del sector de l’enginyeria, i en el cas de la Cecot, de forma més transversal”. També exposen que coincideixen en aspectes clau del territori, “com la B-40”.

Palacín ha destacat que l’acord “va en la nostra línia d’apropar els futurs professionals al món de les empreses”. Amb aquest objectiu, la Delegació del Vallès farà difusió a l’ESEIAAT dels perfils d’enginyers més buscats per les empreses associades a la Cecot, per orientar els estudiants d’enginyeria en la seva carrera professional.

EIC i Cecot, enfocats en la transició energètica

Amb un punt de vista semblant, les entitats també comparteixen interès en l’àmbit de la transició energètica i l’impacte sobre el teixit empresarial i la ciutadania. En aquest sentit, Alba creu que “els estudis que desenvolupen els EIC ens poden ajudar a la tasca de la Comissió d’Energia”. La incorporació dels EIC a la Comissió d’Energia aportarà “més criteri tècnic”, conclou Alba.

Avantatges per la Cecot i els EIC

A través d’aquest conveni, els associats i col·legiats dels EIC mantindran una sèrie d’avantatges, com ara l’ús de les àrees d’assessorament de la Cecot, o accedir a la Borsa de Treball, a l’oferta de formació empresarial i a l’ampli ventall d’acords en descomptes que la Cecot té amb grans empreses de prestació de serveis de telecomunicacions, energia elèctrica, carburants, vols, pernoctacions o lloguer de vehicles, entre d’altres.

Per la seva part, els EIC col·laboraran per planificar accions formatives conjuntes a l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT), a les aules de formació de la Cecot i a les aules de formació de la Delegació del Vallès d’EIC

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa