Boada Riera Apartaments obre les portes aquesta setmana. Està ubicat al carrer de Sant Pere, en ple Centre de Terrassa, i molts el reconeixeran perquè es tracta d’un edifici que havia acollit una de les llibreries més importants de la ciutat. Després d’anys d’abandonament, el Grup Reini es va fer amb l’edifici i va decidir restaurar-lo per donar-li una nova vida. L’anunci es va fer a finals de l’any passat, i des d’aleshores, amb l’ajuda de l’empresa de disseny i decoració d’interiors 4Cadires, s’ha donat forma a aquest nou establiment turístic.

Finalment, després de prop d’un any de reformes, ja està en marxa un projecte que manté bona part de l’immoble original, ja que està inclòs dins el Pla Especial de Patrimoni Històric i Arquitectònic municipal. Gràcies a això, podem veure elements singulars d’estil modernista en la seva fusteria i al rètol de l’entrada i en la porta i façana principal d’una autèntica joia nascuda l’any 1912, de la mà de l’impressor i llibreter Salvador Utset l’any 1912.

A l’interior hi trobem 6 apartaments, que han estat dissenyats amb cura amb l’objectiu de conferir-los una ànima literària. Cadascun d’ells s’ha anomenat amb noms especials. Per exemple, l’1A, un estudi premium amb cuina completa i terrassa privada es diu “La Llum”. A la mateixa planta, hi trobem “El vers”, també pensat per 1-2 persones amb balcó al carrer de Sant Pere. Al segon pis hi ha “L’Aura” i “La trama”, ambdós amb cuina. I, a l’àtic s’hi situa el “Refugi” i “Niu”, apartaments sense cuina però amb encant. Segons es pot consultar a la pàgina web de reserva, els preus oscil·len entre els 120 euros als 160 euros nit, en funció del dia i de l’espai escollit.

Adeu al Vaka Burger, mig any després d’inaugurar-se

Mentre l’apartahotel obre amb tota la seva esplendor, qui ha hagut d’abaixar la persiana és l’establiment de restauració que es trobava just a la planta baixa. Vaka Burger ha plegat després de mig any d’entrar en funcionament. No ha funcionat com s’esperava, i des del Grup Reini s’ha decidit canviar la perspectiva. Així, es posa punt final a l’aposta gastronòmica i s’opta per destinar aquest espai també a allotjament. Aquí naixerà un setè apartament, que s’informa que serà de majors dimensions i capacitat de persones. Les obres de rehabilitació començaran ja, amb l’objectiu que estigui finalitzat com més aviat millor. L’avantatge és que l’estructura ja és totalment renovada, i només caldrà acabar de dissenyar-ne l’interior.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa