MónTerrassa
Empreses del Vallès Occidental ja es poden presentar als Premis Pimes
  • CA

La patronal Pimec al Vallès Occidental anima les petites i mitjanes empreses vallesanes a presentar candidatures a la 36a edició dels Premis Pimes, que reconeixeran les millors iniciatives empresarials desenvolupades a Catalunya durant el 2022. L’acte tindrà lloc el pròxim 27 de juny al Centre de Conveccions Internacional de Barcelona (CCIB) per commemorar el Dia Nacional de l’Empresa a Catalunya i el Dia de les Microempreses i les Petites i Mitjanes Empreses de les Nacions Unides.

El president de PIMEC Vallès Occidental, Xavier Pujol, ha desitjat “molta sort a les pimes vallesanes que a partir d’avui vulguin participar als Premis Pimes” i que la seva tasca sigui “reconeguda i donada a conèixer per servir com a exemple de cas d’èxit”. “Les nostres pimes són el motor de la nostra economia local i suposen una gran aportació a l’economia catalana”, ha recordat.

Candidatures de la 36a edició dels Premis Pimec

Les empreses poden presentar candidatura a qualsevol de les candidatures següents:

  • Premi a la MIPIME més Competitiva, categoria Microempresa
  • Premi a la MIPIME més Competitiva, categoria Petita Empresa
  • Premi a la MIPIME més Competitiva, categoria Mitjana Empresa
  • Premi MIPIME al Desenvolupament Sostenible
  • Premi a la Qualitat Lingüística al Món Empresarial (amb la col·laboració del Departament de Cultura)

Durant el decurs de la nit dels Premis Pimes 2023 també es reconeixeran altres iniciatives empresarials en diferents àmbits: Associacionisme empresarial català, Comerç, PIMEC Joves, Premi Fundació PIMEC a la Segona Oportunitat Empresarial i Premi DIPLOCAT a la projecció internacionall.

Un jurat format per personalitats de l’àmbit de l’economia, les institucions i la comunicació deliberarà les candidatures guanyadores.

Sopar solidari de Pimec

La patronal informa que “el sopar anual de PIMEC tindrà caràcter solidari per tal de vehicular el compromís del món empresarial amb la societat catalana”. Segons exposen, les aportacions fetes pels assistents es destinaran al programa emppersona de la Fundació PIMEC, que dona suport a les persones que busquen una segona oportunitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa