MónTerrassa
L’empresa terrassenca Stingbye exporta a l’estranger roba antimosquits
  • CA

L’empresa terrassenca Stingbye ha començat a exportar les seves samarretes, pantalons i accessoris antimosquits a l’estranger. L’empresa tèxtil ja exportava els seus productes al Brasil amb l’objectiu de prevenir el virus del Zika, però ara també comercialitza la seva línia de roba antimosquits a diversos països del món com l’Argentina, l’Equador, Suècia, Mèxic i el Senegal, apart de l’Estat espanyol, segons informa el portal Exterior.

L’empresa amb seu a Terrassa desenvolupa peces de roba amb teixits repel·lents de mosquits amb una eficàcia de més de 100 rentades. A més, també actua sobre xinxes i paparres. Addicionalment, la companyia també ha desenvolupat un additiu que s’impregna al teixit de la peça de roba quan es posa a la rentadora, simplement abocant-lo al compartiment on es posa el suavitzant.

L’empresa exposa a la seva web que també serveix per prevenir malalties com la Malària, el Dengue, la febre groga, el Zika, o el virus del Nil.

A més de roba antimosquits, l’empresa també ofereix roba antiolor que busca evitar que la suor corporal faci pudor. “Eficaç fins a 100 rentades en la lluita contra els bacteris corporals com la suor”, exposen.

Fent evolucionar la roba d’ús diari

Després d’una llarga trajectòria familiar en el sector del tèxtil, l’empresa va decidir fer evolucionar la roba d’ús diari. “Vam desenvolupar peces de roba intel·ligents i sostenibles amb innovació tecnològica per revolucionar el dia a dia”, informen. “La nostra tecnologia antimosquits evita les picades de mosquits i les d’altres vectors, i la nostra tecnologia antiolor neutralitza els bacteris i combat els mals olors, com l’olor a suor”.

Davant de la problemàtic de malalties transmeses per mosquits en països com el Senegal (per la Malària) i Mèxic (pel Dengues), la companyia col·labora amb diferents ONGs com Más Que Salud (+QS) i Destino Benín, en la lluita per la prevenció d’aquestes malalties.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa