MónTerrassa
Emccat Grup celebra la seva XII trobada per tornar amb més força que mai
  • CA

Una cinquantena d’estands es reuneixen al Recinte Firal de Terrassa aquest divendres per celebrar el XII Meeting Emccat Grup 2022, un grup independent format per empreses especialitzades en la comercialització de materials per a la construcció amb seu a Terrassa i presència a Catalunya, Andorra i les Illes Balears. El grup recupera la presencialitat per “tornar a començar” amb més força que mai després de dos anys celebrant la trobada virtualment, tal i com ha exposat el seu director Ferran Nájar. S’espera que al llarg del dia passin per l’esdeveniment unes 300 persones entre proveïdors, associats, professionals i clients.

XII MEETING EMCCAT GRUP 2022 | Laura Gómez

La inauguració del meeting s’ha dut a terme aquest matí, on juntament amb Nájar, han intervingut el secretari general de la patronal Cecot, Oriol Alba, la presidenta del Cercle Cecot de Joves Empresaris, Ninna Torres, i el president del Gremi de la Construcció del Vallès, Toni Palet. Alba ha remarcat que “convé molt trobar-nos, intercanviar i compartir solucions per innovar i trobar sinergies”, encara més tenint en compte el moment d’incertesa que viuen moltes empreses. En aquest sentit, Torres ha subratllat que des dels joves empresaris es troben a la seva disposició. Per la seva part, el director ha valorat molt positivament tornar a celebrar la trobada presencialment, ja que “necessitem poder veure’ns, interactuar i tenir contacte”.

El sector ha augmentat les seves vendes al llarg d’aquests dos anys de pandèmia, però actualment es troben en una “parada tècnica”, segons ha explicat Nájar a Món Terrassa. “El 2020 va ser un any de molta venda petita i particular perquè tothom estava a casa, i el 2021 ha estat el millor any tant a Catalunya, Andorra i les Illes Balears”, però lamenta que ara hi ha molta incertesa per saber cap a on anar, degut als problemes de subministrament de les matèries agreujats per la guerra a Ucraïna. “Sabem que hi haurà construcció, però els preus estan per l’aire”, conclou.

XII MEETING EMCCAT GRUP 2022 | Laura Gómez

La cinquantena d’expositors es trobaran el Recinte Firal al llarg de la jornada d’avui, que finalitzarà amb un sopar de gala a l’hotel Don Candido amb espectacles i sorpreses pels assistents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa