MónTerrassa
Els reptes de futur del BBVA a Catalunya es debaten des de Terrassa

Terrassa ha estat el lloc escollit per a la primera reunió dels equips directius de BBVA a Catalunya, tant la xarxa de Banca Comercial com la xarxa de Banca d’Empreses, després de l’estiu, per abordar els reptes de cara al futur. L’equip directiu de la xarxa de Banca Comercial ha inaugurat aquestes trobades amb una cita presencial a la seu de Terrassa.

L’entitat bancària ha apostat per un model híbrid que combini el teletreball amb un 60% de feina presencial. Un altre dels eixos de treball és la implicació en una economia més sostenible i inclusiva. En aquest sentit, BBVA mobilitzarà 200.000 milions d’euros de finançament sostenible fins al 2025. L’entitat bancària va reportar el 30 de juliol un benefici de 1.294 milions d’euros en el segon trimestre, excloent els impacte no recurrents. A l’Estat, la companyia ha generat un resultat atribuït de 745 milions d’euros durant el primer semestre de l’any.

El banc ha tornat a nivells de producció previs a la pandèmia i ha augmentat la quota respecte al 2020 en matèria d’hipoteques, finançament d’empreses, consum i assegurances, entre altres. La producció de préstecs de l’entitat a l’Estat ha superat també els nivells previs a la pandèmia en el segon trimestre i aquests són un 13% superiors als obtinguts en el primer trimestre.

Per altra banda, la pandèmia ha accelerat la transformació iniciada en el sector bancari. En aquest sentit, un 48% dels nous clients particulars de BBVA a l’Estat entre gener i juliol s’han donat d’alta a través de la web o l’aplicació. En el món de les empreses, la gestió a través dels canals no presencials també ha suposat que aquestes hagin pogut seguir operant “amb total operativitat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa