El Consell Comarcal del Vallès Occidental preveu contractar 13 joves per cobrir 12 llocs de treball en règim temporal i de contracte laboral en practiques de joves en formació, destinats a persones beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. El dia 2 finalitza el termini per presentar els currículums i el dia 8 de juliol es farà una sessió informativa online. Les sol·licituds que es demanen són tècnics en suport en informàtica i telecomunicacions, dinamització de joventut; sostenibilitat alimentària; enginyeria per l’Agència Energia i Servei de Biomassa; arquitectura; enginyeria; observatori comarcal; suport de gestió documental i arxiu; promoció econòmica; contractació, logística i compres; recursos humans, i 2 administratius en suport de gestió administrativa i electrònica.

Per tal de poder assistir a la sessió informativa cal enviar un correu electrònic a [email protected] i es farà arribar a l’enllaç per accedir a la plataforma Zoom. Durant la sessió es presentarà la convocatòria, els requisits i es resoldran dubtes sobre els perfils demandats.

Les persones aspirants  han de tenir 16 anys complerts i menys de 30 anys edat, constar com a demandant d’ocupació no ocupat a l’oficina de treball i han de ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.  Aquelles persones que encara no estiguin inscrites al Programa de Garantia juvenil poden trobar informació sobre el procediment d’inscripció al web http://garantiajuvenil.gencat.cat  i presencialment a les oficines de cada municipi.

Les persones que hagin participat al programa a la convocatòria de l’exercici 2019 i 2020 no podran participar a la convocatòria d’enguany. Les condicions d’aquesta convocatòria i les fitxes per a cada perfil a la pàgina web del Consell Comarcal del Vallès Occidentalwww.ccvoc.cat o al correu [email protected].

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa