El Summer Salt, el casal en anglès que Salt Idiomes ofereix cada any a tots els nens i nenes d’entre 4 i 12 anys, aquest estiu es trasllada a un nou espai. Enguany, es realitzarà a les instal·lacions que el Club Natació Terrassa té al carrer Sabadell s/n, al Pla del Bon Aire. Les noves instal·lacions permetran un casal amb més espai a l’aire lliure, més lúdic i vivencial i on la piscina serà un element fonamental. I, com sempre, totes les activitats seran 100% en anglès.

Salt Idiomes consolida d’aquesta manera un casal que ha esdevingut referència al sector i que es du a terme des de fa més de 25 anys. El casal ofereix la matrícula gratuïta a tothom que s’hi inscrigui abans del 17 de maig. Ha organitzat també una jornada de portes obertes el dissabte 15 de maig de 11:00 a 13:00 h perquè tothom que hi estigui interessat pugui visitar el nou espai, amb visites guiades i activitats per als nens i nenes.

A part del casal del Pla del Bonaire, Salt Idiomes també ofereix un casal íntegrament en anglès per a nens i nenes d’entre 4 i 8 anys al seu centre del carrer Sant Francesc, 18 perquè els més petits també gaudeixin de l’estiu.

Trobareu tota la informació del Summer Salt al WEB: Casal Estiu 2021

Per la visita guiada a les Portes Obertes, cal fer reserva prèvia per motius de seguretat. Reservar aquí.

Pistes del CN Terrassa al Pla del Bon Aire

Nou comentari