MónTerrassa
El 23 d’octubre, 23a edició Nit de l’Empresari al Teatre Nacional
  • CA

Aquesta setmana ha tingut lloc la trobada de la presidència de l’entitat amb els patrocinadors i col·laboradors de la 23a edició dels Reconeixements al Progrés Empresarial i de la Nit de l’empresari. Una trobada efectuada ahir dilluns a les instal·lacions del Teatre Nacional de Catalunya (Barcelona), ubicació escollida per la Comissió Organitzadora de la Nit i que acollirà l’acte de lliurament dels Reconeixements el proper 23 d’octubre.

Entre els assistents a la trobada hi havia presents: Jordi Nicolau, director territorial deCaixaBank a Barcelona; Miquel Soler, director general de Prevint, i els directors i directores generals de les empreses Serafí Indústria Gràfica, Sanmy, Stern Motor,MútuaTerrassa, Mina d’Aigües, AT Comunicació, Grupo Cerezo, Tick Translations,Diari de Terrassa. L’esdeveniment compta també amb la implicació i el patrocini d’empreses com HP, Helvetia, Endesa, DKV, Movistar, Diari Ara, Viaempresa iSolred.

Durant la reunió el president de la Cecot, Antoni Abad, ha anticipat als assistents que la 23a edició de La Nit de l’Empresari torna a la capital catalana el proper dilluns 23 d’octubre i canvia d’ubicació: el TNC. Enguany, l’escenari del Teatre Nacional de Catalunya encaixa millor amb el tipus d’esdeveniment que vol dur a terme la Comissió Organitzadora. Barcelona permet a l’organització de l’esdeveniment trobar espais amb possibilitat d’acollir un acte per mil persones, en un mes d’octubre, i en un format com el que l’entitat va posar en marxa l’any 2014 i que va suposar un trencament respecte a les vint edicions anteriors de La Nit de l’Empresari. “No obstant, no podem i no volem deixar de dir que és un acte de Vallès, amb presència important d’industrials, empresaris/es, directius/ves i executius/ves del Vallès, en el seu conjunt, però portat a la capital catalana”, ha informat Abad.

Si l’any 2016 l’eix discursiu de la Nit versava sobre la necessitat de fer un salt disruptiu en el món empresarial, de fer una “reEvolució” a tots nivells, enguany la Cecot planteja a les empreses, a les administracions i a la societat “Explorar els límits” i seguir avançant i fent avançar l’economia i el teixit empresarial cap a nous horitzons i trobar nous límits per tornar-los a traspassar i continuar endavant.

En marxa les bases de participació per la 23a edició dels Reconeixements Empresarials.

La Comissió Organitzadora de la Nit ha decidit reduir el nombre de categories i ha obert la convocatòria d’aquesta edició amb un total de 10 guardons.

A partir de maig i fins el proper 30 de juliol ja estan a l’abast de tothom les bases de participació a la 23a edició dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial, la 5a edició del Reconeixement a la innovació que patrocina HP, la 3a edició del Reconeixement CaixaBank a la pime responsable, la 2a edició del Premi Prevint a la Promoció de la Salut en el Lloc de Treball i el Reconeixement al Comerç més dinàmic que patrocina Helvetia.

La finalitat d’aquests guardons és la de distingir públicament empreses, persones i institucions que han fet i estan fent un esforç important pel desenvolupament econòmic i empresarial des de qualsevol àrea. “Les entitats convocants, i Cecot entre elles, creiem que cal distingir les bones pràctiques, cal premiar-les i fer-les públiques per tal que esdevinguin referents per altres empreses del sector. Fa 23 anys (des de 1995) que l’entitat va apostar per aquests premis, tal i com els coneixem a dia d’avui, i a hores d’ara estan consolidats”, ha reiterat Abad.

Des de la Cecot es creu que en el context tan desfavorable en el que ens hem trobat fins ara i en general encara ens trobem, és més que oportú reforçar aquelles empreses que estan intentant adaptar-se constantment als canvis de l’entorn i continuen podent fer “empresa”.

Els Reconeixements Cecot 2017 es composen d’un total de 8 premis distribuïts, algunes de les quals estan atorgades o promogudes per altres entitats. Les categories són les següents:

  1. Empresa més internacional, promogut per la FEM – Federació Empresarial del Metall – PETITA EMPRESA.
  2. Empresa més internacional, promogut per la FEM – Federació Empresarial del Metall – MITJANA I GRAN EMPRESA.

  1. Comerç / servei més dinàmic, patrocinat per Helvetia.
  1. Reconeixement a la Innovació, patrocinat per HP i promogut pel Club Cecot Innovació i Tecnologia – PETITA EMPRESA.
  2. Reconeixement a la Innovació, patrocinat per HP i promogut pel Club Cecot Innovació i Tecnologia – MITJANA I GRAN EMPRESA.
  1. Millor jove iniciativa empresarial – promogut pel Cercle Cecot de Joves Empresaris i per BANC.

Fóra de concurs i a proposta del comitè executiu:

  1. Gremi i/o associació.
  2. Personalitat.

Aquest any, CaixaBank convoca en el marc dels Reconeixements Empresarials de la Cecot, la tercera edició del Reconeixement a la pime responsable.

I Prevint convoca per segon any el Premi a la Promoció de la Salut en el Lloc de Treball.

Aquest any les candidatures es podran presentar fins el 30 de juliol, i el jurat farà la seva reunió de deliberació el proper 5 d’octubre.

Com cada any, s’ha habilitat una pàgina web que integra les bases de participació i que es va actualitzant a mesura que l’esdeveniment va avançant: www.nitdelempresari.com.

Des de l’organització s’espera mantenir el nivell de la qualitat dels projectes i candidatures presentades en els últims anys, que han sorprès els membres del jurat per les innovacions realitzades pels candidats o els nivells d’inversió en àmbits com la internacionalització, la responsabilitat social o l’esforç de trobar la cooperació entre empreses, per posar alguns exemples d’accions empresarials guardo

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa