MónTerrassa
Dues entitats de Terrassa opten a gaudir d’instal·lacions fotovoltàiques
  • CA

Els Grups Locals de Som Energia del Vallès Occidental, el Vallès Oriental i el Baix Vallès estan implicats en la promoció de l’autoproducció domèstica d’energia solar fotovoltaica. Fins ara s’han portat a terme dues campanyes -anomenades Impuls Solar Vallès i Reimpuls Solar Vallès – que han tingut com a resultat més de 200 instal·lacions d’autoproducció en els municipis d’aquest territori.

En cadascuna d’aquestes campanyes, les empreses instal·ladores es van comprometre a oferir de forma gratuïta una instal·lació que es posava a disposició dels Grups Locals de la comarca. En aquest cas els Grups Locals han decidir fer donació d’aquestes dues instal·lacions a organitzacions sense afany de lucre del territori, i que siguin les sòcies i els socis de la cooperativa qui escullin les organitzacions que es podran beneficiar d’aquesta iniciativa.

Ara és el torn de les sòcies i els socis de la cooperativa que podran escollir les dues entitats beneficiàries mitjançant un procés de votació electrònica. Les candidates finalistes, dues de Terrassa, són les següents:

  • Drapaires Emmaús – Sabadell
  • Cooperativa Apindep Ronçana – Santa Eulàlia de Ronçana
  • CRAC – Centre Rubinec d’Alternatives Culturals – Rubí
  • Eina Cooperativa – Terrassa
  • Prodis – Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca – Terrassa

El projecte de l’entitat Prodis permetria dotar d’energia renovable a una de les llars-residència del barri de Torre-sana on hi viuen 10 usuaris. La proposta d’Eina Cooperativa dotaria d’energia solar fotovoltaica al local propi de l’entitat per on participen més de 40 families cada dia.

Les persones sòcies de Som Energia dels Grups locals implicats poden donar suport a les dues entitats preferides fins al dia 25 de Juny.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa