MónTerrassa
Donació des d’EUA de 100 mil dòlars al Banc d’Aliments de Catalunya
  • CA
El diputat de l’Àrea de Recursos Humans, Hisenda i Serveis Interns, Carles Ruíz, i la presidenta del Banc dels Aliments, Roser Brutau
El diputat de l’Àrea de Recursos Humans, Hisenda i Serveis Interns, Carles Ruíz, i la presidenta del Banc dels Aliments, Roser Brutau | Diba

!--akiadsense-->

La Diputació de Barcelona ha rebut una nova donació de l’ONG Direct Relief, amb seu a Santa Bàrbara (Califòrnia), per ajudar a pal·liar la crisi sòcio-sanitària de la COVID-19. En aquesta ocasió, però, es tracta d’una aportació econòmica de 100.000 dòlars, que es farà efectiva en dos enviaments de 50.000 dòlars cadascun, que la corporació ingressarà íntegrament a la Fundació Banc dels Aliments -a Terrassa hi ha vuit entitats que en formen part- per tal que aquesta entitat pugui continuar garantint la distribució dels aliments a les persones més vulnerables en relació als diferents programes de recollida que porten a terme.

El diputat de l’Àrea de Recursos Humans, Hisenda i Serveis Interns de la Diputació de Barcelona, Carles Ruíz, i la presidenta del Banc dels Aliments, Roser Brutau, han estat els encarregats de simbolitzar aquest dimarts aquesta donació, amb una trobada que ha tingut lloc a Can Serra, seu de la corporació provincial.

L’ONG Direct Relief ja havia confiat en la Diputació de Barcelona per fer arribar material sanitari divers als ciutadans dels municipis de la província de Barcelona, a través dels ajuntaments, i al Servei Català de la Salut. Així, recordem que el mes de juny es van repartir 100.000 mascaretes quirúrgiques, 30.000 caretes facials, 300 termòmetres infrarojos i 30.000 ulleres protectores; i que, entre abril i maig, l’ONG ja havia fet dues donacions de 300 i 100 oxigenadors, que van ser entregats a CatSalut; i 252.000 mascaretes del model FFP2 destinades al personal de serveis essencials.

Per tant, amb l’aportació econòmica de 100.000 dòlars, el valor total de les donacions que Direct Relief ha fet a través de la Diputació de Barcelona supera el milió i mig de dòlars.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa