MónTerrassa
El DIH, present al MWC amb programes de suport als Digital Innovation Hubs
  • CA

El projecte liderat per la Cambra de Comerç de Terrassa, Digital Impulse Hub (DIH), ha estat escollit per l’Agència de la Competitivitat de l’Empresa, ACCIÓ, per formar part a la nova edició del Mobile World Congress (MWC) que se celebra del 27 de febrer fins al 2 de març a la Fira Gran Via de Barcelona. El DIH, situat a l’estand 45, entre altres serveis, donarà a conèixer el Programa de Suport als Digital Innovation Hubs, que “preveu ajuts de fins a 30.000 euros en serveis per a la digitalització de les pimes catalanes”, segons exposen en un comunicat.

L’actual convocatòria del programa de suport preveu diferents tipus de serveis orientats a facilitar l’adopció de solucions digitalització disruptives a les pimes, amb diferents quanties d’ajuts que no poden superar els 30.000 euros. Els serveis preveuen els àmbits de formació, assaig i experimentació, cerca de finançament i accés a xarxes i ecosistemes d’innovació. Tots aquests aspectes s’explicaran a la Fira Gran Via durant els propers dies.

Consolidar acords i captar pimes pel programa de formació

Durant el MWC, el DIH també vol consolidar acords ja signats amb altres hubs que formen part de la xarxa i identificar noves línies de col·laboració. També es durà a terme una acció proactiva per identificar pimes innovadores presents a l’esdeveniment i que es puguin beneficiar del programa de formació. Aquest hub és un dels 23 Centres d’Innovació Digitals

Qui forma el DIH, liderat per la Cambra de Comerç de Terrassa?

El DIH està integrat per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i el Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia de la UPC, la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), el Consorci Localret, els Ajuntaments de Terrassa, Rubí i Sant Cugat del Vallès, el Consell General de Cambres de Catalunya i la Cambra de Comerç de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa