MónTerrassa
Dietbox, el somni d’un emprenedor egarenc forjat en una habitació d’hotel
  • CA
Carlos Neila Martínez és el creador de Dietbox | C.N.

!--akiadsense-->

Carlos Neila Martínez fa dos anys va iniciar el seu projecte personal: crear una empresa relacionada amb l’alimentació saludable. “Sempre m’ha agradat molt fer esport i quan vaig tenir 18 anys vaig donar molta importància a la meva alimentació”, explica a Món Terrassa, i per això va decidir estudiar un grau superior d’activitats físiques i esportives i es va treure el títol d’entrenador personal. A més, va complementar-ho amb dos cursos de nutrició esportiva.

El primer pas professional va ser treballant en una empresa de Terrassa com a nutricionista i, posteriorment, gestionant el departament de màrqueting. Al cap de quatre anys però, es va quedar a l’atur. Això no el va desanimar. Poc després, li van oferir un lloc a Alacant fent-se càrrec també del departament de màrqueting d’una marca molt important de nutrició, AMIX, reconeguda recentment amb el premi “A tu salud”. I el va acceptar.

Va ser en les seves hores de descans a l’habitació d’hotel quan va començar a gestar el seu projecte. S’havia fixat en diversos models americans de caixes de subscripció d’alimentació saludable, i havia vist que a l’Estat aquest tipus de negoci no s’havia desenvolupat. Hi havia una mancança i ell va decidir cobrir-la. Així va ser quan, al cap només de dos mesos va optar per rescindir el contracte amb aquesta empresa i convertir-se en emprenedor. D’això ja fa dos anys i d’aquí ha sorgit Dietbox, una empresa nascuda a Terrassa, amb un magatzem amb oficines al barri del Poble Nou.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa