MónTerrassa
Dietbox atura els enviaments a domicili durant el confinament
  • CA

La direcció de DietBox, empresa de Terrassa que ven online caixes d’aliments i productes saludables, va comunicar el passat divendres 20 de març la decisió de tancar de forma voluntària la logística d’expedicions i de no realitzar més enviaments fins al 13 d’abril. Aquesta acció es va adoptar dies abans de la decisió de govern de prorrogar durant 2 setmanes més l’estat d’alarma.

Aquesta mesura voluntària per part de DietBox té l’objectiu de no exposar als transportistes i clients a possibles contagis en els repartiments de les properes setmanes. Carlos Neila, CEO de DietBox, explica que “la salut de tots i totes és el més important. Esperem que altres empreses dins les seves possibilitats prenguin la mateixa mesura o similars. No sabem que passarà els pròxims dies, però aquesta mesura voluntària diu molt dels valors saludables i de consciència social que transmet DietBox”.

No obstant això, l’activitat de DietBox no tancarà. Al tractar-se d’un e-commerce tots els treballadors i col·laboradors estan realitzant teletreball, motiu pel qual l’atenció al client i la comunicació a través de la pàgina web i xarxes socials seguirà igual o més activa que sempre. Per donar suport a aquesta mesura, tots els subscriptors i les noves subscripcions que es realitzin abans del 31 de març rebran un regal extra a la DietBox d’Abril (data prevista d’enviament la setmana del 13/04).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa