MónTerrassa
Desnonen un matrimoni del seu pis del carrer Transversal de Terrassa
  • CA
Membres de la PAH s’han concentrat a les portes del domicili | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Malgrat la presència de desenes de persones de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca des de les nou del matí fent guàrdia al carrer Transversal, número 110, de Terrassa, la comitiva judicial ha dut a terme el desnonament, tal i com estava anunciat i ja havia alertat la PAH el dia abans.

Mossos d’Esquadra s’han presentat pels volts de les deu per informar als presents de l’ordre d’execució hipotecària. Era el quart llançament que afectava a la família conformada per Lachen i Mahjouba, un matrimoni que portava vivint en aquest pis, propietat de Sareb, des de feia dos anys. La parella no es trobava present en el moment del desallotjament, ja que segons ha informat la PAH, havia hagut d’anar a l’hospital “per culpa del desgast que han suposat els tres intents de fer-los fora i aquesta nova amenaça”. Igualment però, la PAH tampoc ha ofert resistència perquè han sabut que aquest mateix matí, Lachen ja havia lliurat les claus per tal que puguessin fer-lo efectiu.

La PAH ja ha manifestat que “mantindrem la lluita, no pararem fins aconseguir que es compleixi el dret a un sostre digne, per nosaltres avui no ha estat una derrota”. Per la plataforma ha recriminat el paper de l’Ajuntament en la resolució d’aquest cas ja que segons han manifestat “no han aportat cap solució i a sobre han posat pals a les rodes”. Consideren que la parella ha estat “discriminada” pel fet de “no tenir fills i no estar empadronats al municipi des de fa tres anys”.

Membres de la PAH davant la porta del pis | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Comitiva judicial i Mossos entrant dins de l’habitatge | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa