MónTerrassa
David Chaler i Corbella rebrà la Insígnia d’Or de la Cambra
  • CA
David Chaler | TotSantCugat

!--akiadsense-->

En el marc de la darrera reunió de l’any celebrada ahir, el Ple de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, va atorgar la Insígnia d’Or de la institució a David Chaler i Corbella en reconeixement a la seva implicació, compromís i col·laboració durant una intensa etapa de vinculació a l’entitat cameral. Amb la concessió d’aquesta condecoració, els empresaris del Ple de la institució expressen la seva gratitud i honoren públicament David Chaler per la seva dedicació i contribució al dinamisme de l’entitat empresarial, després de la seva decisió de no continuar amb el seu càrrec, un cop finalitzat l’actual mandat.

David Chaler i Corbella es va incorporar al Ple de la Cambra l’any 1991 com a vocal, en representació de l’empresa Chaler S.A., del sector de les arts gràfiques, fins a l’any 1998. A partir de l’any 2006 i fins a l’actualitat, ha format part del Comitè Executiu com a vocal en representació de l’empresa Orbital Graphics SL, de la que fou fundador, compatibilitzant el seu càrrec com a delegat de la Cambra de Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat des de l’any 2008 -moment en què es va constituir formalment la Delegació de la Cambra amb seu a Sant Cugat del Vallès-. Amb la finalitat afavorir la relació i el contacte amb empreses i institucions de Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat del Vallès, la Delegació, amb la implicació activa de David Chaler, ha promogut una intensa activitat de suport i estímul del teixit empresarial la participació activa i directa de representants empresarials d’aquests municipis.

David Chaler, que va néixer a Terrassa el 27 d’octubre de 1945, ha estat implicat de forma activa en associacions i gremis del sector gràfic i editorial. Així, ha estat vocal de la junta directiva del Gremi d’Indústries Gràfiques de Catalunya. És, també, una persona molt vinculada i compromesa amb el moviment cultural terrassenc i és un gran aficionat al dibuix, pel que està relacionat amb el col·lectiu de dibuixants urbans i actualment és el coordinador de l’Associació Urban Sketcher de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa