MónTerrassa
Damunt un cel de fil s’acomiada amb gratitud i un nou projecte en ment

El restaurant Damunt un cel de fil ha anunciat aquesta setmana que tanca les portes. Ubicat al carrer Portal Nou, 9, l’establiment estava especiaitzats en gastronomia vegetariana. Els seus responsables ho han anunciat a través del portal de Facebook amb una emotiva carta en què expliquen que arran de la Covid-19 han valorat l’oportunitat de fer “un canvi” perquè “volem més temps, més llibertat i més tranquilitat per les nostres vides”. El nou projecte però encara està prenent forma però sí que avancen que serà “petit, més personal i més tranquil”.

LA CARTA:

“Han estat uns anys preciosos al vostre costat, uns anys d’un projecte on ens hi hem deixat la pell i on hem donat tot allò que portem dins.

Vem arriscar i apostar per un restaurant vegetarià, una oferta diferent a la ciutat, en un entorn únic i especial a Terrassa on vàrem obrir els carrerons d’aquest indret per fer-lo visible a molts i moltes de vosatres. Una gastronomia vegetariana que en aquell moment es començava a expandir i, tot i el risc que suposava limitar-nos, hi vem creure, ho vem viure i ens va sortir del cor. No podia ser d’una altra manera ja que creiem que és la manera més fidel i sostenible de consum.

Mai n’hem fet molt ressò, però també vem apostar per l’ecologia i molts dels nostres productes han sigut de cultiu ecològic amb marques i productor propers i del nostre entorn…hi creiem i ho sostenim! Pensem, també, en els i les que hi van ser així com els que estan apostant per una línea ecològica i amb oferta vegana i vegetariana a la nostra ciutat: El Follet, El Gat Vegà, La Revolta, The Loft, YogaOne, Milch & Zucker, Green Vita, etc…Us desitjo sort en el vostre camí i us vull donar les gràcies per seguir amb força i Amor en els vostres projectes!

També vull expressar la meva gratitud a totes i tots els alumnes que heu assitit als cursos de cuina durant els 8 anys que fa que els faig. M’heu ensenyat molt més del què sabia, m’he format amb vosaltres i sou les i els meus Grans Mestres…m’ho he passat pipa!

CANVI DE VIDA?

Arran de l’arribada inesperada del COVID, els dies de confinament i el contacte permanent amb la família, hem valorat que volem fer un canvi. volem més temps, més llibertat i més tranquilitat per les nostres vides. Volem calma i una altra manera de fer les coses. La reflexió global de molta gent amb la que ens hem pogut comunicar, la mirada interna que això ens ha portat i les coses que hem pogut veure a les xarxes aquets dies ens fan pensar, entedre i compendre que un canvi és possible i nosaltres el volem dur a terme. La roda seguirà girant igual per molta gent i el desig que tot torni a la “normalitat” és molt comú, però nosaltres volem escoltar-nos i fer cas a allò que ens dicta el cor.

Un projecte més petit, més personal, més tranquil i amb més hores per gaudir del present, el temps i la família. Un projecte minúscul i preciós on totes i tots hi pogueu cabre igualment ja que dins del nostre cor, dins del cor de totes les persones, no hi ha límits ni fi. Us el volem explicar i que el visqueu d’aprop, per això us anirem informant a mesura que agafi forma, cos, ànima i cor.

Com sempre una cuina amb esperit Amorós serà el centre de les nostres vides i cuinarem per vosaltres sense parar com no podria ser d’una altra manera. La cuina del Damunt un cel de fil és imparable i us la farem arribar allà on sigueu! Tot i l’alegria dels nous projectes, tot i les ganes i la passió, no podem obidar tot allò que aquest espai, aquest “vaixell pirata” on hem navegat tots aquests anys, es queda buit, marxa i fuig de les nostres vides.

El deixem allà dalt, on es mereix, el deixem en el moment més dolç, el deixem pensant que és un lloc increïble, màgic i preciós. El deixem amb el sò de les vostres veus, amb l’aroma de les vostres pells, amb el color i la calor dels vostres cossos. Fins l’úlitm dia que vem obrir el Fils va estar a petar de persones, de vosaltres, i és un orgull recordar-lo així: triunfant, valent i exitós!

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Francesç a juliol 06, 2022 | 12:57
    Francesç juliol 06, 2022 | 12:57
    Me agradaria que se me avises , cuant els del restaurant Damunt del cel de fils , orrin de nou un proyecte Gracias

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa