MónTerrassa
Marc Ribas obre restaurant a Girona
  • CA

El mediàtic cuiner Marc Ribas ha decidit obrir un nou restaurant, i ho farà al barri Vell de Girona. Segons avança el Diari de Girona, el terrassenc s’hauria fet amb un dels establiments més antics, l’històric bar-restaurant El Museu del Vi. El presentador dels programes Cuines i Joc de Cartes (ambdós a TV3) serà el responsable de recuperar les bones sensacions a un local que a causa de la pandèmia de la Covid i les restriccions sanitàries ha patit de valent, fins al punt que els seus propietaris, Carles Revenga i Jordi Esquinas, van decidir accelerar la seva jubilació i van decidir tancar l’octubre de l’any passat.

Ribas obrirà d’aquesta manera el seu primer restaurant a la capital gironina -fins ara només tenia fortes vinculacions amb Tossa de Mar- en un establiment amb més de quaranta anys d’història i en una ubicació perfecte, en ple Centre, i a tocar del nou restaurant obert els germans Roca, Normal. Per les seves taules hi ha passat història viva de la ciutat, des de militars a estudiants, i en els últims temps turistes. Explica el Diari de Girona que els antics propietaris van vendre el local a una immobiliària, la qual s’ha encarregat de fer els tràmits amb el nou inquilí, el qual probablement estarà en règim de lloguer. Encara es desconeix però si el terrassenc decidirà mantenir el nom, ja que el contracte no obliga a fer-ho.

Aquest serà el tercer restaurant que tindrà Ribas, després de La Taverna del Ciri, a Terrassa, i el més recentment estrenat El Panot, al barri de Gràcia de Barcelona. En aquest nou local, el terrassenc recupera plats i ingredients difícils de trobar com llagosta a la catalana, uquet de gamba vermella o galantina de pollastre pota blava.

La Taverna del Ciri
La Taverna del Ciri, el restaurant de Ribas a Terrassa

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Aurora a setembre 28, 2021 | 12:58
    Aurora setembre 28, 2021 | 12:58
    Quinas ganas de anari. Crec que el Panot ha tancat no se si estic acertada
  2. Icona del comentari de: Lisa a setembre 30, 2021 | 08:10
    Lisa setembre 30, 2021 | 08:10
    vaig trobar de molt mal gust el comentari que va fer de que no tornaria més a Sabadell, com aquestes percepcions acostum a ser mútues, com a sabadellenca, no seré pas jo que vagi a cap dels seus restaurants, com si n'obre 50...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa