MónTerrassa
La Covid provoca una nova sagnia al carrer Sant Pere de Terrassa
  • CA
Un dels establiments que no ha resistit el Covid
Un dels establiments que no ha resistit el Covid | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

La crisi sanitària ha afectat durament al comerç. La gran majoria d’establiments -llevat dels d’alimentació i productes essencials- es van veure obligats a tancar les portes durant els mesos de confinament. Això va provocar un estrès extra per als emprenedors que havien de continuar pagant el lloguer i, en el cas que n’hi hagués, els treballadors.

Terrassa no ha estat una excepció. Amb la “nova normalitat” han estat moltes les botigues que ja no han pogut tornar a aixecar la persiana. El carrer Sant Pere, un dels eixos comercials més potents no fa pas tants anys, s’ha tornat a veure colpejat amb força per aquest motiu. Ja “tocat” després de la crisi econòmica, amb molts locals des de fa mesos (i alguns anys) sense vida, ara ha vist com perdia almenys dos comerços més.

Un dels establiments que han tancat durant la crisi sanitària
Un dels establiments que han tancat durant la crisi sanitària | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

Eren comerços que s’hi havien instal·lat no feia pas tants mesos abans que tot es capgirés. Comerços que apostaven per oferir una cosa diferent, única, a la ciutat. Un d’ells era La Cote d’Emeraude que oferia productes típics de la Bretanya, així com vins i productes francesos. L’altre, era C&B Concept Store, botiga chic on es podrien trobar complements per a la llar.

Qui tampoc sembla que aixequi cap és el local del Sastre d’Olesa. El bar de Gaming no portava tant temps fins que va veure que no se’n sortia. Al gener, abans que comencés la pandèmia, s’hi van poder veure operaris treballant-hi a dins i es van empaperar totes les vidrieres. Va començar el confinament i tot es va aturar. I per ara, sembla que la cosa tampoc progressa. S’haurà d’esperar al setembre per acabar-ho de confirmar.

Cal Sastre d'Olesa no acaba d'arrencar
Cal Sastre d’Olesa no acaba d’arrencar | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa