Recepció cooperatives de l'escola Font de l'Alba
Recepció cooperatives de l’escola Font de l’Alba | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

La regidora d’Educació, Teresa Ciurana, va rebre aquest dimarts una delegació d’alumnes de 5è d’educació primària de l’Escola Font de l’Alba per signar la sol·licitud d’alta en el registre de cooperatives escolars i fer el lliurament de la targeta d’identificació fiscal. Aquest dimecres, també ha rebut una delegació d’alumnes de 5è d’educació primària de l’Escola Creixen pel mateix motiu.

Les escoles Font de l’Alba i Creixen formen part del projecte “Cultura emprenedora a l’escola”, impulsat i coordinat per la Diputació de Barcelona i gestionat pel Servei d’Educació i el Servei d’Emprenedoria i Economia Social de l’Ajuntament de Terrassa, amb el suport d’altres departaments municipals, serveis i entitats ciutadanes. La finalitat és treballar el foment de la cultura emprenedora en el cicle superior de l’educació primària, per desenvolupar els valors, hàbits i capacitats claus vinculades a l’emprenedoria.

Ambdues recepcions han tingut lloc a la Sala de Presidència de l’Ajuntament de Terrassa. Els alumnes de 5è de l’Escola Font de l’Alba han creat dues cooperatives escolars amb els noms de “Arcoiris” i “Els tronquets”, mentre que els alumnes de 5è de l’Escola Creixen han creat dues cooperatives escolars amb els noms de “Món Creatiu” i “Green Cooperative”.

Recepció cooperatives de l'escola Creixen
Recepció cooperatives de l’escola Creixen | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

Nou comentari