MónTerrassa
El Consell Comarcal signa un crèdit d’1,7 milions d’euros amb la Diputació
  • CA

El Consell Comarcal, Ignasi Giménez, ha signat un crèdit per un valor de 1,7 milions d’euros amb la Diputació de Barcelona dins el Pla d’Operacions de Tresoreria per a Consells Comarcals. El pla es va iniciar l’any 2013 amb la finalitat de donar liquiditat a aquests ens supramunicipals i el Vallès Occidental s’hi ha acollit cada any des de llavors.

En concret es tracta d’un crèdit d’ 1.769.570,05 euros que el Vallès Occidental destinarà a necessitats de tresoreria i per seguir complint els terminis de pagament a proveïdors que marca el Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques.

Els crèdits signats a la Diputació de Barcelona amb els presidents d’onze consells comarcals s’emmarquen dins del Pla d’Operacions de Tresoreria per a Consells Comarcals que es va iniciar l’any 2013 amb la finalitat de donar liquiditat a aquestes entitats locals per tal de garantir les seves actuacions competencials. La Diputació destina aquests 10 milions d’euros a donar crèdits a curt termini, sense interès. D’altra banda, el préstec s’ha d’amortitzar en dues quotes, el 50% als sis mesos del lliurament i, l’altre 50%, al cap d’un any.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa