MónTerrassa
El Consell Comarcal gestionarà Mercavallès els pròxims 40 anys
  • CA

Els Ajuntaments de Terrassa i Sabadell, copropietaris del mercat comarcal majorista Mercavallès, han decidit renovar l’acord per a delegar la gestió de Mercavallès al Consell Comarcal. I com a conseqüència, aquest dijous en sessió plenària, ha estat el torn de l’ens comarcal d’acceptar, amb l’aprovació per unanimitat de tots els grups polítics amb representació, la concessió per un període de quaranta anys, que tindrà efectes retroactius des del gener de 2022 i que finalitzarà el 31 de desembre de 2061.

Amb l’aprovació també es dona per bones les condicions sol·licitades des dels plenaris municipals de Terrassa i Sabadell, així com els compromisos de finançament que s’hi troben englobats en les bases de l’acord. Ambdós acords manifesten “la voluntat de donar continuïtat al servei amb l’objectiu que a mig termini reforci el seu paper de motor econòmic local i esdevingui un referent de servei i de producte, de qualitat, de proximitat, d’innovació en la cadena de valor del sector alimentari, des de la responsabilitat social i ambiental”.

La delegació faculta al Consell Comarcal per fer-se càrrec de les vigents i les futures concessions de les parades i espais privatius de Mercavallès, així com per a la conservació i la utilització dels béns i els drets adquirits per la delegació, per al compliment de les finalitats de la delegació. Justament, les concessions és un dels temes cabdals que ara quedarà desencallat i que s’han estat treballant a nivell intern en els darrers mesos, per tenir-ho a punt un cop es confirmés la renovació de la concessió.

Igualment comprèn l’elaboració i aprovació dels plecs tècnics i administratius necessaris per procedir a la licitació i a una nova adjudicació de les concessions demanials de les parades i espais privatius que procedeixin. També es considera necessari fer obres de modernització i de millora a l’edifici de Mercavallès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa