MónTerrassa
En venda 79 habitatges d’obra nova a la zona olímpica de Terrassa

Terrassa compta amb un nou conjunt residencial de 79 habitatges d’obra nova a la zona olímpica de la ciutat. La promotora d’habitatges Premier Espanya està finalitzant els tràmits per fer l’entrega de la promoció, que porta per nom Olimpia Gardens i es troba situada al carrer dels Voluntaris a la cantonada amb la carretera de Matadepera, tal i com anuncia el portal El Inmobiliario.

El conjunt residencial compta amb un total de 79 nous habitatges d’entre 2, 3 i 4 habitacions, i inclou tot tipus de comoditats, com una zona comunitària interior amb un parc infantil o fins i tot una piscina privada, pàrquing i un traster. Tant l’interior com l’exterior de l’immoble s’han construït amb un disseny actual i cuidat per satisfer les necessitats de cada propietari.

Premier Espanya entrega 79 habitatges d’obra nova a la zona olímpica | Premier

La superfície útil interior és de 81,06 m2, mentre que la superfície total construïda és de 134,56 m2. A més a més, aquesta promoció compta amb la màxima qualificació energètica A amb el propòsit d’aportar el màxim confort, estalvi energètic i una bona qualitat de vida en una nova casa.

La promotora assenyala que els habitatges d’Olimpia Garden destaquen per la seva gran qualitat però també per la seva bona ubicació, situada molt a prop de l’estació de tren de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Nacions Unides.

La marca Premier

La marca Premier Espanya és una promotora d’habitatges especialitzada en la promoció de conjunts residencials a Madrid i Barcelona. La marca porta més de 40 anys treballant sota una filosofia empresarial que l’ha portat a construir més de 65.000 habitatges i 600.000 m2 d’oficines, hotels i locals, ofereint excel·lents qualitats. A més, tot això, seguint un sistema de gestió de Qualitat Mediambiental. Les seves oficines a Catalunya es troben ubicades a Barcelona, al carrer Balmes, 150, 1r 2a.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Xavi a maig 01, 2022 | 16:29
    Xavi maig 01, 2022 | 16:29
    Acabats de qualitat, res. Producte de qualitat muntat per personal Low Cost. Premier, una irresponsable amb arquitectes novatos i Avintia una constructora pésima i molt poc professional. Una llàstima jugar amb els sentiments de les famílies. No compreu a Premier. Salut

Nou comentari

Comparteix