En el marc del seu pla d’expansió, Condis ha inaugurat un nou establiment sota l’ensenya Condis Express a Terrassa, amb una superfície de vendes de 299 metres quadrats.

El punt de venta està situat al carrer del Reinaixement, número 31. El nou establiment disposa de seccions com congelats, drogueria i perfumeria, fruiteria, forn de pa i expositors de carnisseria i xarcuteria.

El seu horari comercial és ininterromput, de 9 del matí a onze de la nit de dilluns a diumenge. Amb aquesta obertura, Grup Condis ja compta al Vallès Occidentl amb 62 centres i 24.386 m2 .

En total, el grup té 458 establiments a Catalunya, amb una superfície de vendes de 186.251 m2.

Condis, amb més de 50 anys d’història, és una de les empreses líders del sector dels supermercats a Catalunya, amb un àmbit d’actuació que també s’estén a la Comunitat de Madrid i Zona Centre. La seva xarxa compta amb més de 500 establiments, que ofereixen un servei de qualitat i proximitat i sumen una superfície de venda superior als 200.000 m2 , que inclou botigues tant pròpies com franquiciades, sector en el qual Condis és una de les companyies que lidera el rànquing espanyol per volum de facturació.

Nou comentari

Comparteix