MónTerrassa
Condis obre un altre súper a Terrassa
  • CA

En el marc del seu pla d’expansió, Condis ha inaugurat un nou establiment sota l’ensenya Condis Express a Terrassa, amb una superfície de vendes de 299 metres quadrats.

El punt de venta està situat al carrer del Reinaixement, número 31. El nou establiment disposa de seccions com congelats, drogueria i perfumeria, fruiteria, forn de pa i expositors de carnisseria i xarcuteria.

El seu horari comercial és ininterromput, de 9 del matí a onze de la nit de dilluns a diumenge. Amb aquesta obertura, Grup Condis ja compta al Vallès Occidentl amb 62 centres i 24.386 m2 .

En total, el grup té 458 establiments a Catalunya, amb una superfície de vendes de 186.251 m2.

Condis, amb més de 50 anys d’història, és una de les empreses líders del sector dels supermercats a Catalunya, amb un àmbit d’actuació que també s’estén a la Comunitat de Madrid i Zona Centre. La seva xarxa compta amb més de 500 establiments, que ofereixen un servei de qualitat i proximitat i sumen una superfície de venda superior als 200.000 m2 , que inclou botigues tant pròpies com franquiciades, sector en el qual Condis és una de les companyies que lidera el rànquing espanyol per volum de facturació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa