MónTerrassa
Un nou comerç ben dolç al Centre de Terrassa
  • CA

Aquesta setmana, els terrassencs que han passejat pel Centre de Terrassa s’han trobat amb la sorpresa d’un nou establiment dedicat a una cosa ben dolça. El seu aparador de ben segur que haurà cridat l’atenció a més d’un. Es tracta de Sweets Street, que es dedica a la venda de llaminadures i articles de festa, i es troba ubicat en un dels carrers de vianants, al carrer Gavatxons. És el primer local que obren a la nostra ciutat, però alguns ja els poden conèixer perquè estan presents a l’altre cocapital vallesana, a Sabadell, també en un lloc molt cèntric, la Rambla. A més de les dues botigues físiques també disposen de botiga online.

Marta i Gabi, dissenyadora de moda i empresari, són els socis -i parella sentimental- d’aquest projecte d’emprenedoria que poc a poc s’està estenent a la nostra comarca. El pas definitiu per fer realitat un somni de petit -tenir un propi paradís de llaminadures- va tenir lloc justament arran de la pandèmia. Així va ser que, entre restriccions i restriccions, va néixer Sweet Street.

A la botiga hi trobem una barreja de caramels (en bosses, pastissos, piruletes o brotxetes, o també per adquirir de manera individual) i els articles relacionats amb la festa, és a dir, des de “piñates” a disfresses, decoració (boles, globus…) i complements (bosses de paper, espelmes, barrets, etc). També tot allò necessari per disposar d’una taula ben festiva. A més, hi ha desenes de temàtiques diferents (animals, esports, dinosaures, estiu, espai, tropical, unicorn, pirates, fades i princeses, o estampats i colors diversos, i un llarg etcètera) que acompanyen les festes més tradicionals i algunes d’importades del nostre calendari, ja sigui Carnestoltes, Pasqua, Sant Valentí o Halloween. I ofereixen la possibilitat de buscar material per celebrar ocasions especials, ja siguin aniversaris especials o naixements.

La nova botiga es troba al carrer Gavatxons | Lluïsa Tarrida

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan a octubre 07, 2021 | 10:11
    Joan octubre 07, 2021 | 10:11
    Ja cansa que sempre és noticia quan tanca i quan obre una botiga de Terrassa Centre. Obren i tanquen botigues constantment a tota Terrassa. Perquè només us interessa les botigues de Terrassa Centre? Classisme?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa