MónTerrassa
La nova col·lecció de Txell Miras es podrà veure a la 080 Barcelona Fashion
  • CA

La dissenyadora terrassenca Txell Miras presentarà la seva nova col·lecció a la 080 Barcelona Fashion. La sèrie “Identitat” serà la primera a sortir a l’escenari el pròxim dijous 7 d’abril, a les set de la tarda. Enguany, doncs, la plataforma de moda impulsada per la Generalitat de Catalunya, a través del Consorci Comerç, Artesania i Moda (CCAM), tindrà lloc del 5 al 8 d’abril i ho farà novament amb un format digital. Les presentacions dels fashion show films es podran seguir en directe a través del web del festival, i el públic podrà gaudir en primícia de les propostes d’una vintena de dissenyadors del nostre país, així com també d’altres continguts al voltant de la moda, com l’espai Behind The Scenes, que revela aspectes i espais inèdits d’aquesta edició, com ara el càsting, el backstage o el making of, o els 080 Fashion Thoughts.

Justament, els 080 Fashion Thougts és una de les novetats d’aquesta edició. Es tracta d’un espai on els dissenyadors i les marues de moda participants comparteixen experiències i analitzen temes d’actualitat com la creativitat, la sostenibilitat o la tecnologia. També hi haurà un debat sobre el futur de les botigues físiques o les plataformes de comunicació, entre d’altres. En aquesta línia, la directora del CCAM, Agnès Russiñol ha manifestat que “volem reflexionar conjuntament amb el sector sobre els escenaris de futur, sense oblidar mai el nostre objectiu, que és estar al seu costat per donar-li visibilitat a nivell internacional i posicionament en els mercats en un entorn globalitzat”.

L’únic acte presencial serà l’obertura del festival, que tindrà lloc el dimarts 5 d’abril. “Després de dos anys tan complicats de pandèmia, volem que sigui un moment de retrobament per al sector”, ha recalcat Russiñol, que ha remarcat que l’objectiu de la 080 Barcelona Fashion es manté, és a dir, consolidar l’aposta per la creativitat i el talent, la innovació i la sostenibilitat al sector de la moda a Catalunya.

Calendari de desfilades

Al llarg d’aquests quatre dies, el festival donarà acollida a les darreres obres d’un total de 22 dissenyadors, dissenyadores i marques, els quals tots ells tenen com a denominador comú la creativitat, el talent i originalitat, qualitat i sobretot, autenticitat i caràcter únic, i reflecteixen la diversitat de l’ecosistema de la moda a Catalunya.

Dimecres, 06.04.2022

18.45 h AVELLANEDA, amb Au réveil il était midi

19.00 h KM BY LANGE, amb Zemlia

19.15 h REVELIGION, amb Parellel Lines

19.30 h ESCORPION, amb The Show Must Go On

19.45  h MENCHEN TOMAS, amb Old Money

20.00 h CUSTO Barcelona, amb I Trust Me

20.15 h. THE (REAL) GARCIA

20.30 h THE LABEL EDITION, amb Infantis Anima

Dijous, 07.04.2022

19.00 h TXELL MIRAS, amb Identitat

19.15 h EÑAUT

19.30 h YOLANCRIS

19.45  h VICTOR VON SCHWARZ, amb La Tríada

20.00 h LEBOR GABALA, amb Aurora

20.15 h. TÍSCAR ESPADAS, amb Capitulo Abierto

20.30 h LOLA CASADEMUNT BY MAITE, amb Aspen Glam

Divendres, 08.04.2022

19.00 h PAOLA WOOL

19.15 h EIKO AI, amb Lucid Dreams

19.30 h THE ARTELIER, amb Avant

19.45  h AVEC ESTUDIO, amb Oasis

20.00 h IS COMING, amb Nostalgia del norte

20.15 h. ANTONIO MARCIAL, amb Strangers and Rogues

20.30 h SIMORRA, amb The Meaning Of Paper

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa