MónTerrassa
Cirsa registra un benefici operatiu de 81,1 milions el segon trimestre
  • CA

Cirsa ha registrat un benefici operatiu de 81,1 milions el segon trimestre d’aquest any, amb uns ingressos d’explotació de 247,5 milions d’euros, ha informat la multinacional de joc i oci en un comunicat aquest dijous.

La companyia ha atribuït aquests resultats a una millora de les restriccions que es van donar d’abril a juny a vuit dels nou països on opera, i que es van traduir en un volum d’hores d’obertura del 62,4% per al conjunt del trimestre.

La millora dels ingressos també va derivar d’una precisa execució dels plans d’acció comercials i de la implementació d’un ampli programa de mesures de millora d’eficiència i productivitat.

A Espanya, la tendència de millora d’abril a juny es va concentrar a la majoria de comunitats autònomes i subsectors (casinos, bingos, salons i canal hostaleria), a més del negoci ‘retail’ i en línia de Sportium.

A Itàlia, les autoritats van permetre la represa de l’activitat de manera esgraonada des de principi de juny, després de més de set mesos amb les operacions tancades.

Quant als països de Llatinoamèrica, el segon trimestre hi va haver una obertura més continuada de les sales, tot i que encara amb fortes restriccions d’aforament, horaris i de serveis complementaris per la pandèmia, amb una mitjana trimestral d’hores operatives d’un 65%.

Actualment Espanya i Itàlia operen el 90% de les hores productives, mentre que els països de Llatinoamèrica arriben al 75%, percentatges que la Companyia preveu que continuaran augmentant els pròxims mesos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa