Cirsa, la multinacional que lidera el sector del joc en l’Estat espanyol, ha aconseguit un benefici operatiu de 214,7 milions d’euros en el primer semestre de l’any, la qual cosa suposa un 8,2% més que en el mateix període de 2018.

Cirsa, controlada pel fons Blackstone, no ha donat a conèixer el resultat net en aquest període, però sí ha precisat en un comunicat que els seus ingressos d’explotació de gener a juny han sumat 761,8 milions d’euros, un 7,6 % més.

En un comunicat, la companyia precisa que en el segon trimestre de l’any el seu benefici operatiu ha estat de 111,3 milions d’euros, un 8,3% superior al del mateix període de 2018.

L’empresa nascuda a Terrassa el 1978 subratlla que, d’abril a juny, la divisió Casinos ha aconseguit un “creixement notable”, que la de Slots “va mantenir la tendència positiva del primer trimestre” i que la divisió de bingos a Espanya va continuar “amb la positiva evolució dels ingressos”.

També hi ha hagut una millora d’ingressos a Sportium i en mercats com Mèxic o Itàlia, si bé Cirsa matisa que en aquest últim país els resultats s’han vist reduïts per les pujades impositives aprovades pel govern italià l’any passat.

Nou comentari