MónTerrassa
Circutor organitza una activitat de mobilitat solidària per La Marató
  • CA

L’empresa Circutor ha organitzat una activitat on combinarà la conducció de cotxes elèctrics i la solidaritat amb La Marató de TV3, enguany dedicada a la salut mental, aquest diumenge al matí. L’activitat porta per nom “Electromobilitat i solidaritat”, i serà de 10:00h a 13:00h del matí del diumenge 19 de desembre. Totes aquelles persones que ho desitgin, podran conduir un vehicle 100% elèctric i aportar 1€ per cada quilòmetre de recorregut.

Cartell de l’activitat de Circutor per La Marató | Circutor

El recorregut serà per carretera oberta al trànsit amb sortida i arribada a la seu de l’empresa de Viladecavalls, un total de 20 quilòmetres. Els vehicles seran models actuals, 100% elèctrics, cedits per concessionaris de la comarca, i per tant, la seva utilització estarà regulada pels reglaments de prova de vehicle que ja tenen definits els mateixos.

Cada participant haurà d’acreditar estar en possessió de la corresponent llicència de conducció i signar una declaració responsable. En cada vehicle podran viatjar un màxim de 3 acompanyats a la persona que condueixi ja que també hi anirà, al seient del costat, una persona voluntària de l’organització que anirà explicant detalls sobre la conducció elèctrica i la ruta a fer.

L’assignació de vehicle a cada participant en un mateix torn es farà per sorteig, i en el cas que una persona vulgui participar en més d’un torn, podrà demanar no repetir el mateix model ja conduït. Des de l’empresa recorden que els vehicle hauran de circular sempre respectant les normes de trànsit i velocitats màximes de la via.

Circutor 

Circutor és una empresa que treballa en el disseny i fabricació d’equips destinats a millorar l’eficiència energètica: equips de mesura i control de l’energia elèctrica i de la qualitat del subministrament, protecció elèctrica industrial, compensació de reactiva i filtratge d’harmònics, recàrrega intel·ligent de vehicles elèctrics i energies renovables. Am seu a Viladecavalls, compten amb més de 40 anys d’experiència i disposen de 6 centres productius a Espanya i a la República Txeca,

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa