MónTerrassa
Circontrol crea un nou sistema de multi-càrrega ràpida

El fabricant d’equips de recàrrega de vehicles elèctrics Circontrol ha creat un nou sistema de multi-càrrega ràpida, que es presentarà el proper dimarts 14 de desembre de 2021. L’empresa evoluciona i millora el seu sistema Máster-Satélite per oferir aquesta solució de càrrega múltiple pensada per adaptar-se a qualsevol necessitat i context, que permetrà combinar carregadors en corrent alterna i corrent continua. “Això facilitarà la creació d’una infraestructura de càrrega a mida, segons els interessos de l’operador, minimitzant els costos operatius i reduint la inversió inicial”, afirmen en un comunicat des de l’empresa.

Aquest nou sistema implicarà que tota una sèrie de carregadors en corrent alterna o continua puguin gestionar-se des d’un únic dispositiu màster. Gràcies a això, i mitjançant la incorporació dels carregadors eVolve Rapid Satélite, ja no serà necessari que cada carregador de corrent continua tingui funcionalitats smart. Això farà la instal·lació menys cara, però al mateix temps, també obre les portes a que tots aquests punts de recàrrega puguin subministrar fins a 25 kW de potència a la vegada.

Joan Hinojo, director general de Circontrol, ha afirmat que “el naixement del sistema de multi-càrrega ràpida democratitza la càrrega d’alta velocitat, convertint-la en més accessible per tothom. Això significa un canvi de tendència per la càrrega elèctrica en espais públics, portant més potència a més gent, de forma més flexible i podent limitar els costos tant per l’operador com per l’usuari final”.

Més versatilitat en estructures complexes

La principal novetat que destaca l’empresa del nou sistema de càrrega ràpida és la seva versatilitat. “Gràcies a poder combinar carregadors en corrent alterna i corrent continua, cada operador pot optar per adaptar els seus carregadors segons la potència desitjada. Aquesta oportunitat de combinar carregadors independentment del tipus de corrents permet tenir instal·lacions amb càrrega semi-ràpida i ràpida, podent escollir una o una altra segons la necessitat”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa