MónTerrassa
Circontrol arriba al seu 25 aniversari amb un creixement del 35%
  • CA

Circontrol ha sobrepassat totes les expectatives de creixement segons els resultats corresponents a 2021. L’empresa de solucions de pàrquing eficient i recàrrega elèctrica, que compleix enguany el seu vint-i-cinquè aniversari, ha millorat la seva facturació un 35% respecte al 2020, any en què ja va créixer fins els 33,6 milions d’euros. L’empresa supera el segon any de pandèmia arribant amb una facturació de 45,2 milions d’euros.

La dada representa un clar impuls de vendes i creixement en un context complex, no només per l’afectació del coronavirus, sinó també pels problemes d’abastiment de materials que ha patit la indústria. En paraules del Director General de Circontrol, Joan Hinojo, “el 2021 ha estat un any ple d’incerteses, però hem sabut mantenir-nos fidels a la nostra aposta per la qualitat i seguir amb peu ferm les tendències del mercat, i ara som més forts que mai”.

Davant la necessitat creixent de punts de recàrrega per una major implantació del vehicle elèctric, la firma ha sabut anticipar-se i oferir les solucions de recàrrega per cobrir aquesta necessitat. Destaca l’èxit de la càrrega ràpida i ultra-ràpida, que ha assolit la creació de tres nous models de carregadors d’alta potència capaços de lliurar fins a 350 kW als vehicles elèctrics, minimitzant al màxim el temps de càrrega.

El creixement de Circontrol pel que fa a vendes ha anat de la mà d’un rellevant increment de la plantilla: si l’any passat hi havia 180 treballadors a la corporació, a finals de 2021 ja havia crescut en 50 treballadors més, i s’arribava a les 230 persones. A això cal afegir el decidit impuls per la recerca, ja que vora el 50% dels treballadors són tècnics i enginyers, i la pràctica totalitat d’aquests es dedica de forma exclusiva a desenvolupar noves solucions per la càrrega de cotxes elèctrics i pàrquing intel·ligent.

Perspectives de creixement consolidat

Les previsions per al 2022 de CIRCONTROL, per la seva banda, mantenen la mirada en el creixement segur, amb uns objectius palpables i realistes. S’espera que aquest any que entra sigui clau per la companyia, no només per consolidar l’impuls agafat durant el 2021, sinó també per la celebració dels seus 25 anys d’història.

Hinojo anticipa que aquest “serà un any molt especial per a nosaltres, tant en l’àmbit corporatiu com en les vendes; es preveu que la sortida de la crisi i la pandèmia de la Covid-19, així com els diferents plans d’electrificació de la mobilitat de les administracions públiques, animin encara més el mercat del vehicle elèctric i, per tant, també el de la recàrrega”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa