MónTerrassa
Circontrol s’alia amb la marca dels mítics taxis de Londres
  • CA

El fabricant de carregadors per vehicles elèctrics Circontrol ha arribat a un acord de col·laboració amb la marca creadora dels mítics “cabs” o taxis de Londres, London Electric Vehicle Company (LEVC). Aquesta aliança, tancada aquest abril, implica la promoció de la venda i l’instal·lació dels carregadors entre els clients dels concessionaris on la marca té presència a Espanya, així com “formació i assessorament per oferir les millors solucions de recarrega”, informen en un comunicat.

El Director General de Circontrol, Joan Hinojo, explica que “l’acord permetrà que els conductors dels vehicles comercials coneguin les nostres solucions de la mà d’una empresa de reconegut prestigi pels mítics taxis, i a la vegada, que nosaltres els acompanyem amb la nostra experiència en el món de la recarrega”. A més, destaca que “és un honor poder caminar al costat d’un fabricant amb més de 100 anys de reconeguda fama en el marcat automobilístic europeu”.

D’altra banda, Jorge Susaeta, responsable d’operacions de LEVC per al Sud i el Nord d’Europa, també valora l’acord positivament: “Treballar amb Circontrol ens permetrà no només donar un valor afegit de qualitat als propietaris de vehicles i flotes comercials, sinó també avançar en la normalització cap a la mobilitat elèctrica de la manera més còmoda per als usuaris”. “El camí cap a un transport 100% electrificat necessita col·laboracions amb líders industrials en recàrrega com la que nosaltres acabem diniciar amb Circontrol”, ha conclòs.

Taxis reconeguts internacionalment

La marca LEVC va ser fundada a Londres el 1908. Es va fer famosa per la implantació del seu model de taxi Unic 12/16, que es va convertir en l’únic capaç d’operar a la capital de la Gran Bretanya. Amb el temps va evolucionar fins al característic model Fairway, famós al món sencer. Des del 2017 la companyia va passar a centrar-se a produir models elèctrics, com l’utilitari TX i la furgoneta de repartiment VN5, que van aterrar el 2021 a Espanya. Tots dos models tenen una autonomia de més de 500 km gràcies a la seva extensió d’autonomia, amb una potència màxima de càrrega de 50kW, ideal per a carregadors ràpids com el Raption 50 de Circontrol. Això els permet carregar el 80% de la bateria en només 30 minuts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa