MónTerrassa
Cicles Jordi & Elena patrocinarà l’Escola de Ciclisme Vallès
x
L’acord entre Cicles Jordi & Elena i l’Escola de Ciclisme del Vallès | CICLES JORDI & ELENA

Les entitats Cicles Jordi i Elena i l’Escola de Ciclisme del Vallès han arribat a un acord de patrocini pel 2019. Ambdues tenen objectius comuns en l’àmbit del ciclisme i la promoció de l’esport i els seus valors positius i beneficiosos per al benestar dels infants i joves. Aquesta col·laboració permetrà aprofitar al màxim els seus potencials i intercanviar recursos i informació pel correcte desenvolupament de les seves tasques.

Amb aquest acord, s’uneixen dues entitats de Terrassa, una de nova i una amb una llarga experiència relacionada amb la bicicleta i que aquest any compleix 50 anys. Recordem que l’Escola de Ciclisme Vallès difon el ciclisme entre els nens d’edats compreses entre els 5 i els 16 anys. L’escola pretén promoure la pràctica esportiva d’anar en bicicleta com a part del desenvolupament personal i social dels més joves. Aquesta escola promou el ciclisme, no només des de l’àmbit competitiu sinó pels valors de treball i sacrifici que se li associen. Proposen una oferta esportiva àmplia, practicant diferents modalitats de ciclisme perquè, en l’adolescència, cada alumne pugui especialitzar-se en una disciplina concreta. Amb aquesta idea en ment, depenent de l’època de l’any, practiquen BTT, bicicleta de carretera, Ciclo Cros i pista.

Cal destacar que amb aquest acord, l’escola disposarà d’una nova seu social a la mateixa botiga, que li servirà per realitzar xerrades i tallers quan així ho necessitin.

HORARI DE L’ESCOLA

L’activitat de l’escola es desenvolupa els dimarts i els dijous de 18:00h a 20:00h, dissabtes de 16:00 a 18:00h ( menys festes, ponts i vacances escolars).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa