MónTerrassa
Es cedeix una floristeria a Terrassa per jubilació
  • CA
Floristeria en venda | REEMPRESA / CECOT TERRASSA

Més detalls del local

Una floristeria de Terrassa es ven per jubilació. El local, amb una trajectòria de més de 33 anys (en marxa des del 1986), es cedeix per un preu que oscil·la entre els 30.000 i els 40.000 euros. La botiga, de 60 metres quadrats, està ubicada en un local amb molta visibilitat, ja que és cantoner amb tres aparadors i es troba en un encreuament visible des de cinc carrers diferents. Els aparadors són de vidre blindat i tenen persiana elèctrica. El local està totalment adaptat per a desenvolupar l’activitat, i està dividit en: espai de botiga amb mostrador, càmera de conservació per a flors i magatzem.

L’empresa es dedica a la venda de flors, plantes, decoracions, gerros, detalls per regalar, targetes de celebració i accessoris per a bateig, comunió, casaments i funerals. També venen objectes adaptats a cada època de l’any (Sant Valentí, Dia del pare, Dia de la mare, Sant Jordi, Nadal, etc.). Fan rams de flors, centres funeraris i altres arranjaments florals. L’empresa porta funcionant a ple rendiment des del 1986. Actualment l’horari d’atenció al públic és de dimarts a dissabte.

La clientela és principalment del municipi i de totes les edats, també tenen clients que venen de municipis petits del voltant. La cessió inclou: l’estoc que hi hagi en aquell moment, les instal·lacions, la càmera de conservació i el mobiliari.

Més detalls del local

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa