La patronal Cecot celebrarà el proper 9 de novembre la “26a Nit de l’Empresari” que tindrà lloc al Teatre Principal de Terrassa, després de dos anys en blanc degut a la pandèmia. Es tracta d’una nit on es fa el lliurament dels guardons del “Reconeixements al Progrés Empresarial” amb la finalitat de distingir públicament empreses, persones i institucions que han fet i estan fent un esforç important pel desenvolupament econòmic i empresarial des de qualsevol àrea. Aquestes reconeixements estan impulsats de la mà d’entitats com CaixaBank, Port de Barcelona, Helvetia o Consorci de la Zona Franca de Barcelona.

“Tornem a Terrassa després de cinc anys portant la veu de l’empresariat del Vallès a la capital catalana”, diu el president de la Cecot, Antoni Abad, en un comunicat. “Hi ha la mateixa distància del Vallès a Barcelona que de Barcelona al Vallès. Volem recordar que el Vallès és el pol manufacturer i exportador més important del Sud d’Europa i que la complementarietat de la regió metropolitana amb Barcelona és una prioritat per a nosaltres”, ha afegit.

Abad, ha traslladat a les empreses i autònoms associats que “enguany la Nit de l’Empresari arriba adaptada al nou context postpandèmia, però amb l’energia de sempre per continuar posant en relleu la tasca i l’aportació de les nostres empreses a l’economia i a la societat. I ho farem prenent el concepte Km 0 com a punt de partida per començar a retrobar-nos personalment”, primer al Teatre Principal i després al costat, obrint les portes de la seu institucional, reunint presencialment als jardins de la nostra. En referència a l’últim any i mig de pandèmia, Abad ha comentat que “ara toca continuar avançant en el camí de la reactivació de les nostres empreses i negocis vers un nou horitzó 2022. I cal que ho fem plegats i treballant en xarxa, com sempre”.

La 26 edició de la Nit de l’empresari de la Cecot continua comptant amb el suport de CaixaBank, Port de Barcelona, Helvetia, Consorci de la Zona Franca de Barcelona,Grupo PrevingL’Asseguradora de MútuaTerrassa, Serafí Indústria Gràfica Endesa, Integral Car, SanmyServaigua, Masachs Naus Industrials, Grupo CerezoDiari de Terrassa i Viaempresa

El president de la Cecot, Antoni Abad, agraeix el suport, implicació i confiança d’aquestes companyies en un esdeveniment que té com a objectiu premiar l’esforç diari dels equips de treball de les empreses, “i això que aquest any no els ho hem posat fàcil perquè amb tot el context i mesures antiCovid vam prendre la decisió de reemprendre l’organització de la Nit a mitjans de setembre. I malgrat comptar amb només mes i mig per dur-la a terme, totes les entitats han volgut sumar-se a aquest repte de retrobament del teixit empresarial, econòmic i social”. 

Nou comentari