MónTerrassa
La Cecot qualifica de “decebedor” el duel entre Sánchez i Feijóo al Senat
  • CA

El Comité Executiu de la patronal Cecot ha qualificat de “decebedor” i el debat entre el president del govern espanyol Pedro Sánchez i el líder del Partit Popular (PP) Alberto Nuñez Feijóo aquest dimarts al Senat. El resultat del cara a cara d’ahir és “un episodi més dins d’aquesta manca de voluntat política per arribar a acords que està establerta a tots els àmbits de l’administració”, exposa la patronal vallesana.

Així doncs, la patronal lamenta la manca d’entesa i la poca voluntat política d’arribar a consensos. “Un episodi que, lluny de ser anecdòtic, és recurrent i que fa temps que es replica a totes les cambres de debat polític i als diferents àmbits de l’administració pública”, critiquen.

Un debat “decebedor” que no ofereix res a empreses i ciutadans

“Més de tres hores invertides en clau electoralista i res per als ciutadans i per les empreses que encarem un final d’any molt complex i amb una inflació que impacta i impactarà de ple en l’activitat econòmica i productiva dels propers mesos”, exposa Xavier Panés, president de la Cecot.

Panés afegeix que “sincerament, no esperàvem miracles perquè malauradament ja estem acostumats a la dinàmica del debat polític”, però creu que sí que era necessari per part dels grups “certa sensibilitat, un punt de crítica i una oposició constructiva per poder superar una situació socioeconòmica que ens interpel·la a tothom”.

La Cecot demana que els polítics estiguin “a l’alçada de les circumstàncies”

En aquest punt, el Comitè Executiu de l’entitat demana als representants dels grups polítics més debat de consens, més oposició constructiva i estar a l’alçada de les circumstàncies que envolten autònoms, pimes i ciutadania.

El Comitè Executiu de la Cecot emfatitza la necessitat de fer front comú a Europa en aspectes clau de país com poden ser els fons Next Generation “que continuem reclamant com a oportunitat i palanca de canvis del nostre model econòmic, i no arriben a l’economia productiva”, o estratègics com el Midcat o el corredor ferroviari Mediterrani.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa