MónTerrassa
Cecot participa en un projecte europeu per crear un sistema innovador de gestió de pimes
  • CA

La Fundació Cecot Innovació participa, amb socis de set països europeus, en un projecte finançat pel programa Erasmus +, Acció Clau 2 “Cooperació per la innovació i l’intercanvi de bones pràctiques” Acció “Partenariat estratègic”, que ha començat aquest mes de novembre i finalitzarà a l’octubre de 2020 sota el nom Innovation and Creativity Mentality Advancement in SMEs (INCREMENTA).

El projecte INCREMENTA pretén desenvolupar una sèrie de materials formatius adreçats a desenvolupar un Sistema de Gestió Innovador per a les pimes basat en la normativa europea CENT/TS 16555 (parts 5-gestió col·laborativa i part 6- gestió creativa) que permeti impulsar una gestió innovadora, col·laborativa i creativa de les petites i mitjanes empreses a través de jocs i eines de gamificació. Durant els dos anys que durarà el projecte es pretén elaborar una sèrie d’eines i recursos innovadors per a les pimes que les ajudin en la seva gestió diària. Eines com una guia de gestió innovadora, un programa formatiu o una plataforma online que inclourà un joc de taula col·laboratiu i petits jocs de gestió innovadora.

El projecte està liderat per la Universitat de Galway (Irlanda) i, a més de la FCI, hi participen diferents institucions d’arreu d’Europa: dues institucions gregues; una associació empresarial (The Association of SA and LTD companies) i una consultora en temes de formació (IDEC); una empresa especialitzada en temes de formació professional i gamificació d’Hongria (TREBAG), una ONG Búlgara (KISMC), la Universitat de Praga (República Txeca) i la Cambra de Comerç i Indústria de Lodz (Polònia).

Els passats 15 i 16 de novembre es va organitzar la reunió d’inici del projecte a la Universitat de Praga, on es va aprofundir en les característiques del projecte i es van definir els següents passos i activitats a realitzar. La Fundació Cecot Innovació obre la porta a totes aquelles petites i mitjanes empreses que ho desitgin puguin participar en el projecte de forma activa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa